Liverpool anker det røde kortet

Liverpool har tatt en avgjørelse og håper å få straffen til Mac Allister redusert.

Alexis Mac Allister fikk direkte rødt kort i oppgjøret mot Bournemouth lørdag etter en takling mot Ryan Christie i det 58. minutt av kampen Liverpool til slutt vant 3-1. Det var en avgjørelse fra dommer Thomas Bramall som mange har stusset over. Situasjon har blitt mye diskutert i ettertid, og mange mener det var strengt.

Allerede på lørdag ble det antydet fra Jürgen Klopp at Liverpool ville vurdere å anke det røde kortet, og i dag melder Ian Doyle i Liverpool Echo at avgjørelsen er tatt. Liverpool skal forsøke å få straffen til argentineren redusert. Blir kortet stående må Mac Allister se de neste tre kampene fra sidelinjen.

Liverpool hadde to døgn på seg på å sende inn en formell anke til FA, og det har de nå gjort. Neste steg er at forbundet ser over videobevisene og bruker en uavhengig kommisjon for å komme til avgjørelsen om straffen skal strykes eller bli stående. Svaret får vi senere denne uka.

Akkurat nå må Mac Allister se kampene mot Newcastle, Aston Villa og Wolverhampton Wanderers fra sidelinjen.

Liverpool har tatt en sjanse med anken. FA har nemlig et system der klager som blir ansett som useriøse kan øke straffen fra tre til fire kamper. Forbundet kan likevel avvise anken og la de tre kampene bli stående, dersom de har en viss forståelse for at anken ble levert inn.

Liverpool har vært i kontakt med Fluminense om André

Liverpool har vært i kontakt med Fluminense om André

Fluminense vil ikke slippe spilleren før i januarvinduet.

Nyheter 21.aug 13:01
Tror det vil stå mellom Liverpool og United

Tror det vil stå mellom Liverpool og United

Ryktebørsen 21.aug 11:29