Hevder Liverpool sendte delegasjon til MünchenSkal fortsatt være veldig interessert i Gravenberch

Fra Tyskland hevdes det at Jürgen Klopp fortsatt har lyst på Ryan Gravenberch.

Ryan Gravenberch var et navn vi ofte så i ryktebørsspaltene i vår og tidlig i sommer, men etterhvert døde det ut. Denne uken snakkes han om igjen, og det fra journalister som Christian Falk og Tobias Altschäffl i Bild. Når de omtaler spillere tilknyttet Bayern München er det verdt å lytte, for der har de gode kontakter. 

Nå skriver de at Liverpool og Jürgen Klopp ikke vil gi opp håpet om å signere Gravenberch, selv om Bayerns innstilling denne sommeren har vært at han ikke er til salgs.

Bild skriver at de sitter på informasjon om at Liverpool er villig til å betale inntil 20 millioner pund for spilleren, men så langt har det ikke kommet noen bud.

Oppdatert kl. 12.15:

Journalisten Manuel Bonke i den tablode lokalavisen TZ i München skriver at Liverpool er veldig interessert i Gravenberch, og nylig sendte en delegasjon bestående av Dave Fallows og Barry Hunter til Tyskland. 

Jack Lusby i thisisanfield.com nevner at en fordel med Gravenberch, er at han vil kvalifisere som U21-spiller i Premier League denne sesongen, og ikke oppta en plass for utenlandske spillere. Det gjelder kun i Premier League, og ikke i Europa League.

Fjerdevalg denne sesongen

Spilleren selv skal være misfornøyd med mangelen på tillit hos de tyske mesterne, og forrige sesong startet han kun seks kamper. Da Bayern spilte Supercup mot RB Leipzig på lørdag satt han på benken i samtlige 90 minutter i 3-0-tapet.

Han ligger nå an til å være fjerdevalg på sentral midtbane, bak Joshua Kimmich, Leon Goretzka og nysigneringen Konrad Laimer.

Bayern betalte £15,7 millioner for Gravenberch da de kjøpte ham fra Ajax i fjor sommer. En sum som kan stige til £20,5 millioner etter bonuser, men disse har neppe blitt utløst etter hans skuffende debutsesong. Han er under kontrakt til sommeren 2027.

Bild tror 21 år gamle Gravenberch kan bli Liverpools neste signering, etter Wataru Endo fra Stuttgart som ventes klar når som helst.

Chelsea bekrefter kjøp av Lavia

Chelsea bekrefter kjøp av Lavia

Overgangssommeren 18.aug 11:09
Bournemouth satser ungt og lovende med ny manager

Bournemouth satser ungt og lovende med ny manager

Dette har lørdagens motstander gjort i sommer.

Nyheter 18.aug 10:00