Morton endelig tilbake på treningsfeltet

Tyler Morton nærmer seg spill etter å ha mistet hele oppkjøringen.

Tyler Morton var ikke å se på bildene som ble lagt ut av Liverpools fotografer på Getty Images tirsdag, men på et av bildene som er lagt ut på liverpoolfc.com av økten ser vi 20-åringen ta del i en oppvarmingsøvelse

Det er første gang vi ser et bilde av Morton på treningsfeltet siden 12. juli, da han jogget forsiktig rundt banen og slo av en prat med Jürgen Klopp og Andreas Schlumberger i det medisinske apparatet. 

Midtbanespilleren mistet den siste måneden av sesongen på utlån i Blackburn som følge av et brudd i foten, og han har nå vært ute i fire måneder. Nå ligger kanskje en kamp mot klokken for tur inn mot overgangsvinduets siste dag 1. september. 

Etter å ha startet kamper i Premier League, Champions League, FA-cupen og ligacupen i 2021/22-sesongen ble Morton sendt ut på lån til Blackburn i fjor. Der leverte han bra - men kanskje ikke bra nok til å spille seg inn i troppen til Klopp igjen. 

Championship-ekspert Eirik Aase mente Morton gjorde en god figur, men var ikke «blown away»: 

– Ikke mye som tyder på at han er klar for å ta steget til Premier League helt ennå

– Ikke mye som tyder på at han er klar for å ta steget til Premier League helt ennå

Blackburn-ekspert tror Tyler Morton vil ha godt av et nytt utlån før han kan spille seg inn i troppen til Jürgen Klopp.

Innsikt 10.jun 20:01

Interesse

Morton har nå havnet bak Stefan Bajcetic i midtbanekøen, og veien til spilletid virker å være lang selv om Liverpool har mistet mange spillere i den lagdelen i løpet av sommeren. 

Journalist Neil Jones skriver på sin Substack at en rekke klubber er interessert i å låne Morton. Det skal være snakk om klubber både i England og utlandet.

Bobby Clark, Marcelo Pitaluga, Jarell Quansah og Luke Chambers er blant de andre unge spillerne som kan forsvinne ut på lån før vinduet stenger.

Jones var ikke å se på treningsbildene. Flere profiler manglet

Jones var ikke å se på treningsbildene. Flere profiler manglet

Scouseren usikker også til Newcastle-kampen.

Hvilke Liverpool-spillere kan forsvinne før vinduet lukkes?

Hvilke Liverpool-spillere kan forsvinne før vinduet lukkes?

Liverpool Echo forventer flere ut dørene de neste dagene.