10 utlånte Liverpool-spillere var i aksjon i helgen:Overtidsdrama for van den Berg – Owen Beck og Dundee tok sin første ligaseier

10 utlånte Liverpool-spillere var i aksjon i helgen.

Liverpool har svært mange spillere på utlån denne sesongen, og det forventes å bli flere før overgangsvinduet lukkes natt til fredag.

I helgen hadde de røde ti spillere i spill, med flere ulike resultater.

I League Two var Adam Lewis i aksjon for Newport County. Waliserne ble liggende under like etter pause, men snudde mesterlig på tampen av oppgjøret. Det endte til slutt med en sterk 3-1 seier. 23-åringen spilte venstreback, og var på banen fra start til slutt.

I samme divisjon voktet Harvey Davies buret for Crewe Alexandra, men det endte ikke like godt for den unge keeperen. Bradford City ble for sterke på hjemmebane, og vant kampen 1-0.

Luke Hewitson spilte 90 minutter for Stalybridge Celtic fredag kveld. Sunderland-gutten klarte ikke å holde buret rent mot Bootle, i en kamp som endte 1-1 i Northern Premier League (7. divisjon).

Dundee FC tok sin første seier i helgen, og det med Owen Beck på venstrebacken. 21-åringen spilte samtlige 90 minutter, og pådro seg et gult kort. Det skotske laget står med fire poeng på tre kamper i Premiership.

VANT: Owen Beck og Dundee FC tok en sterk 1-0 seier mot Hearts i helgen. Bildet er fra en annen kamp.

Dominic Corness kom innpå som innbytter for Yverdon Sport, og tok en svært sterk 4-1 seier hjemme mot Servette. Det nyopprykkede laget ligger på en fin 7. plass i den sveitsiske toppdivisjonen.

Klubbnomaden Anderson Arroyo tilbringer årets sesong i FC Andorra i La Liga 2. I helgen spilte colombianeren en time i 0-3 tapet mot Amorebieta. Klubben står med seks poeng etter to seire i starten av sesongen.

Sepp van den Berg er tilbake i Bundesliga, og denne sesongen spiller han i Klopps gamleklubb Mainz. I helgen ledet rødtrøyene lenge mot Eintracht Frankfurt, men et overtidsmål fra gjestene ødela dagen for nederlenderen. 21-åringen spilte hele kampen og pådro seg et gult kort.

LFC Women har også flere spillere ute på lån. Hannah Silcock debuterte med en 1-0 seier for Blackburn i kvinnenes Championship. Faye Kirby og Aberdeen tapte 0-2 mot Hearts. Katie Stengel er for øyeblikket i hjemlandet USA, og hennes NJ/NY Gotham FC spilte 0-0 mot Racing Louisville i helgen.

Calvin Ramsay (skadet), Rhys Williams (skadet), Fabio Carvalho (ubenyttet reserve), Jakub Ojrzynski (ubenyttet reserve) og James Balagizi (ubenyttet reserve) var ikke i aksjon.

– Han er ung, og vi må være tålmodig med ham og vise at vi støtter ham

Alisson reddet Liverpool – så kom Nunez på banen:– Han er ung, og vi må være tålmodig med ham og vise at vi støtter ham

Alisson slo ny rekord i antall redninger i en Premier League-kamp, men keeperen dedikerer seieren til Darwin Nunez.