– Vi må klare å holde fokus gjennom hele kampen

Kaptein Virgil van Dijk oppsummerer kampen mot Bayern München.

Liverpools ferske kaptein Virgil van Dijk stanget Liverpool opp i 2-0 i første omgang mot Bayern München i Singapore onsdag, men det var til slutt tyskerne som kunne stikke av med Singapore Trophy etter å ha slått de røde 4-3 på National Stadium. 

31-åringen mener det var mye positivt å ta med seg fra kampen, men fire baklengsmål er selvsagt for mye. 

– Vi ønsker å spille på høyeste nivå mot de beste spillerne og lagene, og da må du være på vakt hele tiden. I dag var det noen øyeblikk der vi ikke var det, og da ble vi straffet slik vi også kan straffe motstanderen. Vi må klare å holde fokus gjennom hele kampen, sier van Dijk til LFCTV, og legger til at sesongoppkjøringen er tiden der man skal luke ut slike feil, og at det viktigste tross alt er å være klar når alvoret begynner neste helg.

Nederlenderen laget har litt å jobbe med, men at det også var oppløftende ting å ta med seg fra kampen.

Det lukter mål av dette Liverpool-laget, dessverre begge veier

Kampkommentar og børs etter Bayern München: Det lukter mål av dette Liverpool-laget, dessverre begge veier

Fremover må Klopp & Co jobbe hardt med å tette igjen bak.

Kommentar 02.aug 16:04
– Mye bra, og en del som kan forbedres

– Mye bra, og en del som kan forbedres

Jürgen Klopp tar med seg mye positivt fra oppholdet i Singapore, men vet samtidig at det er ting å rette opp i før alvoret begynner.

Nyheter 02.aug 17:13

– Vi møtte en veldig god motstander som straffer deg når du gjør feil, og det skjedde i dag. Men det var også veldig mye bra, og spesielt med ballen der vi viste at vi har blitt bedre. Så er det ting vi skal jobbe med i tiden fremover, sier han. 

Flotte scoringer

Liverpools angrepsspillere har virkelig fått vise seg frem i sommerens oppkjøring. Onsdag var det Cody Gakpo og Luis Diaz sin tur, med en flott scoring hver på assist fra henholdsvis Diogo Jota og Mohamed Salah. 

Denne gangen fikk også Jürgen Klopps lag vist frem sin styrke på dødball, da kapteinen raget høyest og stanget inn en scoring. 

– Vi jobber med dødballer hver dag, og av og til skulle jeg vært enda mer klinisk. Det er noe jeg jobber med. I dag kom jeg meg fri og klarte å score. 

Nå er det ti dager til alvoret starter borte mot Chelsea, og van Dijk og lagkameratene tar med seg mye positivt hjem til Merseyside etter oppholdene i Tyskland og Singapore.

– Vi klarte dessverre ikke vinne i dag, men det er bare pre-season og betyr ikke så mye. Det handler om utvikling og å ta lærdom fra ulike situasjoner. Det har vært fantastisk å være her igjen og møte supporterne, og kampene og treningene har vært bra. Det har vært intenst, men veldig bra, og vi drar hjem med en positiv følelse. 

Mandag skal Liverpool møte Darmstadt på Deepdale i Preston til sesongens siste treningskamp.

To unggutter kan være på vei bort

To unggutter kan være på vei bort

Flere unge spillere kan forsvinne den neste måneden.

Nyheter 02.aug 19:51
– Klare med nytt bud på Lavia

– Klare med nytt bud på Lavia

Liverpool møter stadig utfordringer i jakten på Romeo Lavia, men skal nå være klare med et nytt bud.

Nyheter 02.aug 18:51