Wataru Endo er klar!– Dette er en drøm som går i oppfyllelse

Liverpool bekrefter kjøp av Wataru Endo fra Stuttgart.

Liverpool har for første gang siden mai 2018 kjøpt en defensiv midtbanespiller! Onsdag sprakk den overraskende nyheten om at de røde hadde bydd på Stuttgart- og Japan-kaptein Wataru Endo. Det var overraskende både fordi det var et navn ingen hadde nevnt tidligere, et navn som ikke en gang var nevnt på ryktebørs eller i avisene, og fordi spilleren er 30 år gammel.

Allerede samme kveld satt han på flyet til Merseyside, torsdag var han på medisinsk sjekk, og fredag bekreftes han nå som ny Liverpool-spiller. Liverpool skal betale rundt 16 millioner pund for overgangen.

Overgangssummen kan stige ytterligere med fem millioner euro, ifølge tysk media.

For at han skal kunne være i troppen mot Bournemouth på lørdag, må arbedstillatelse og alle papirene ha vært inne hos Premier League kl. 13.00 norsk tid. Vi venter fortsatt på melding om det gikk i orden.

Klubben melder at spilleren har signert en langtidskontrakt, og vil overta Fabinhos tidligere draktnummer 3. LFC venter nå på internasjonal klarering og arbeidstillatelse.

– Jeg er så glad

I sitt første intervju med klubbens offisielle nettsider sier han:

– Jeg er så glad akkurat nå, og så spent på å komme til en stor klubb som Liverpool. Det føles utrolig, og dette er drømmen min. Det har alltid vært drømmen min å spille i Premier League, og for en av de største klubbene i verden. Dette er en drøm som går i oppfyllelse. 

Den japanske landslagskapteinen forklarer hvordan han er som spiller.

– Dette blir første gang jeg spiller på Anfield, og jeg kan ikke vente på å spille der foran Liverpool-supporterne. Jeg spiller som nummer 6, og er en litt mer defensiv spiller. Jeg tror jeg kan hjelpe klubben defensivt, og vil kunne bidra med å organisere på midten. Det er jobben min, sier han.

– Jeg er veldig glad for å komme til denne klubben, og ser frem til å se dere på Anfield!

Skal fortsatt være veldig interessert i Gravenberch

Hevder Liverpool sendte delegasjon til MünchenSkal fortsatt være veldig interessert i Gravenberch

Fra Tyskland hevdes det at Jürgen Klopp fortsatt har lyst på Ryan Gravenberch.

Bournemouth satser ungt og lovende med ny manager

Bournemouth satser ungt og lovende med ny manager

Dette har lørdagens motstander gjort i sommer.