Brødrene Mac Allister får drømmemøte på Anfield

Liverpool trakk broren til Alexis Mac Allister i gruppespillet i Europa League, så i høst får brødrene et drømmemøte på Anfield.

Kevin Mac Allister, ikke han fra Hjemme Alene-filmene, men broren til Liverpools nye midtbanestjerne Alexis, kommer til Anfield med Union Saint-Gilloise i gruppespillet i Europa League.

Kevin er den mellomste broren i Mac Allister familien og er et år eldre enn sin mer profilerte lillebror. I motsetning til Alexis spiller Kevin midtstopper på tross av sin noe beskjedene høyde, så det blir spannede å se hvordan argentineren klarer seg mot Liverpools angrepsrekke.

Da Union Saint-Gilloise-laget fikk høre nyheten om at de hadde trukket Liverpool i gruppespillet til Europa League begynte Kevin og resten av laget å feire vilt, og lillebror Alexis fikk også en melding fra storebror i videoen.

Blir et vanskelig møte

Mellomstebror Mac Allister er også klar på at det blir vanskelig å møte et familiemedlem på banen, når han snakket med the Athletic.

– Det er vanskelig å spille mot familie eller venner fordi jeg alltid vil det beste for dem, men det er en drøm å spille mot broren min på Anfield. Når vi sitter ved middagsbordet eller slapper av på sofaen snakker vi alltid om fotball, det er vår største lidenskap.

Men det blir ikke første gang Kevin kommer til England for et møtet med Alexis og Liverpool, han var nemlig på serieåpningen mot Chelsea på Stamford Bridge.

– Jeg likte å være på stadion sammen med fansen og høre på dem synge, sier Kevin, som ikke ble lagt merke til av Liverpool-fansen.

– Da broren min gjorde det bra, elsket fansen det. Jeg gleder meg til å komme til Anfield som er et historisk sted for hele fotballen. Når du tenker på de beste supporterne i Europa, tenker du på Liverpool.

STØTTE I DEBUTEN: Alexis Mac Allister hadde broderlig støtte fra tribunen i debuten.

STØTTE I DEBUTEN: Alexis Mac Allister hadde broderlig støtte fra tribunen i debuten.

«KEVIN!»

En av de mest velkjente scenene fra klassikeren Hjemme alene er når Kate McCallister, som sitter på et fly til Paris, plutselig innser at hun har forlatt sin åtte år gamle sønn, Kevin, alene hjemme i den amerikanske byen Chicago. «KEVIN!» skriker hun.

Det var også denne scenen Union Saint-Gilloise brukte for å annonsere sin nye signering Kevin Mac Allister i sommer. 25-åringen kom til den belgiske klubben fra Argentinos Juniors i hjemlandet, som også Alexis spilte for tidligere i karrieren.

Moren til Mac Allister brødrene, Silvina, likte filmen fra 1990 så mye at hun ga sin mellomste sønn navnet Kevin da han ble født syv år senere.

– Videoen på annonseringen var litt morsom - jeg har måttet venne meg til den siden jeg debuterte som profesjonell," sier Mac Allister. "Jeg vet at jeg heter Kevin på grunn av filmen, og folk synes det er morsomt.

KEVIN: Kevin Mac Allister er oppkalt etter den oppfinsomme åtte åringen fra Hjemme alene filmene.

KEVIN: Kevin Mac Allister er oppkalt etter den oppfinsomme åtte åringen fra Hjemme alene filmene.

Stolt storebror

Alexis Mac Allister var med på å løfte fotballens største trofe med Argentina i fjorårets VM sluttspill, og Kevin var på plass på tribunen for å heie på sin 13 måneder yngre bror.

Midtstopperen mener at mentaliteten til Alexis er mye av grunnen til hvorfor han har klart å bli så god som han har blitt.

– Alexis er en veldig spesiell spiller som er annerledes enn andre spillere fordi han aldri blir nervøs.

– Han holder seg alltid rolig og positiv, han hadde alltid den tekniske evnen, men mentaliteten hans var alltid viktig for å nå det nivået.

– Hvis du ser broren min da han vant VM, holdt han seg rolig. Alle de andre spillerne løper til Leo Messi og han (Alexis) gikk isteden for å takke motstanderne og dommerne for kampen, før han begynte å feire.

Det er ingen tvil om at Kevin er stolt av lillebroren, hans eneste tatovering viser nemlig Alexis, draktnummeret han brukte i finalen (20) og VM trofeet.

Darwin tatt av til pause med muskelproblemer

Darwin tatt av til pause med muskelproblemer

Darwin Nunez fikk det vanskelig mot Ecuador og ble tatt av til pause med muskelproblemer av Marcelo Bielsa.

Klopps agent utelukker Tyskland-jobben

Klopps agent utelukker Tyskland-jobben

Liverpool-manager Jürgen Klopp vil ikke ta over den ledige jobben som trener for Tysklands herrelandslag, ifølge hans agent.