Darwin tatt av til pause med muskelproblemer

Darwin Nunez fikk det vanskelig mot Ecuador og ble tatt av til pause med muskelproblemer av Marcelo Bielsa.

Etter en lovende start på landslagskarrieren under Bielsa, med to målgivende mot Chile, gikk ikke Uruguays andre kamp i VM-kvalifiseringen slik Darwin Nunez hadde håpet.

Ecuador, som tapte 1-0 mot Alexis Mac Allister og Argentina i første kamp, ble for sterke for uruguayanerne og vant 2-1.

Uruguay kom best i gang i kampen, og tok ledelsen etter 38. minutter, men rett før pause svarte Ecuador og lagene var like langt halvveis.

Det ble med de første 45 minuttene for Nunez som ble tatt av banen med muskelproblemer av Uruguay-trener Marcelo Bielsa. Liverpool-spissen måtte da sitte maktesløs på benken å se på at Ecuador tok ledelsen 15 minutter ut i andre omgang og beholdt den hele veien inn. 

IKKE FORNØYD: Uruguay-trener Marcelo Bielsa var ikke fornøyd med det han så av laget sitt mot Ecuador.

IKKE FORNØYD: Uruguay-trener Marcelo Bielsa var ikke fornøyd med det han så av laget sitt mot Ecuador.

Muskelproblemer

Marcelo Bielsa snakket med media etter full tid og avslørte at Liverpool-spissen hadde ankommet treningsleiren med «noen muskelvansker».

– Darwin ankom med noen muskelvansker og det begrenset spillet hans. Jeg mente det var nødvendig å erstatte ham fordi han var overarbeidet etter forrige kamp, sa Bielsa på en pressekonferanse.

Det er ikke gode nyheter for Liverpool som møter Wolves i Premier League lørdag ettermiddag. Nunez må ta den lange reisen tilbake til Merseyside hvor han sannsynligvis vil bli undersøkt og vurdert for å se om han er klar til å spille.

Det høres ikke ut som det er en alvorlig skade, men bare litt tretthet etter en hektisk start på sesongen.

Kampen mot Wolves kan du se på V Sport PL klokken 13:30.

Ingen dømmer Liverpool oftere enn Paul Tierney

Ingen dømmer Liverpool oftere enn Paul Tierney

Mannen Jürgen Klopp har hatt en åpen feide med er involvert i nesten hver fjerde Liverpool-kamp.

De søramerikanske spillerne får veldig kort tid til omstilling

De søramerikanske spillerne får veldig kort tid til omstilling

Fire av Liverpools førstelagsspillere kommer tilbake mindre enn 36 timer før laget reiser for å spille bortekampen mot Wolverhampton i Premier League.