De søramerikanske spillerne får veldig kort tid til omstilling

Fire av Liverpools førstelagsspillere kommer tilbake mindre enn 36 timer før laget reiser for å spille bortekampen mot Wolverhampton i Premier League.

Liverpool gikk inn i landslagspausen i god form etter en overbevisende 3-0-seier hjemme mot Aston Villa. Seieren betydde også at Klopps gutter står med ti av tolv mulige poeng så langt i årets sesong.

Men når spillerne drar for å representere sine respektive land, øker alltid risikoen for at skader på nøkkelspillere oppstår, og kort forberedelsestid før lørdagens møte med Wolves er en utfordring for Jürgen Klopp.

De røde åpner helgens Premier League-runde på lørdag borte mot Wolves klokken 13:30, men ikke alle av Klopps menn vil få like mye hviletid som resten.

Alexis Mac Allister, Luis Diaz, Alisson og Darwin Nunez skal alle spille i den søramerikanske VM-kvalifiseringen senere i dag, og natt til i morgen, noe som betyr at de har veldig liten tid til å hvile mellom slagene.

Tirsdag 12. september kl. 22.00: Bolivia - Argentina (Mac Allister)
Tirsdag 12. september kl. 23.00: Ecuador - Uruguay (Nunez)
Onsdag 13. september kl. 02.30: Chile - Colombia (Diaz)
Onsdag 13. september kl. 04.00: Peru - Brasil (Alisson)

BEKYMRET: Jürgen Klopp er ikke veldig fornøyd med at noen av spillerne hans får veldig liten hviletid etter landslagspausen.

BEKYMRET: Jürgen Klopp er ikke veldig fornøyd med at noen av spillerne hans får veldig liten hviletid etter landslagspausen.

Reiser nedover på fredag

Klopp ga uttrykk for bekymringer over mangel på restitusjonstid etter landslagspausen for sine søramerikanske spillere etter 3-0-seieren over Aston Villa.

– Nå er det landslagspause, og omtrent 48 timer etter at våre søramerikanere spiller et sted i den andre enden av verden, skal vi spille mot Wolverhampton Wanderers, sa sjefen da han snakket med LFCTV.

– Så det blir en tøff kamp, men vi må sørge for at vi er klare og vi vil gi alt.

Troppen reiser til bortekampen Wolverhampton på fredag, noe som betyr at søramerikanerne sannsynligvis vil være på Merseyside i mindre enn 36 timer før de igjen må pakke baggen og legge ut på en ny reise, om enn litt kortere.

Om det har noen påvirkning på hvem som blir blant Klopps utvalgte på lørdag må vi vente å se, men at det ikke er ideelt, når Liverpool jakter sin fjerde seier på rad, er det ingen tvil om.

Kampen kan du se på V Sport PL klokken 13:30.

Europa League-troppen er endelig klar - valgte Jaros foran Adrian

Europa League-troppen er endelig klar - valgte Jaros foran Adrian

UEFA har endelig bekreftet Liverpools Europa League-tropp.

Nyheter Tir. 12.09. 13:37
Onsdag skal Premier League-troppen inn. Ser ut til å registrere 20 spillere

Onsdag skal Premier League-troppen inn. Ser ut til å registrere 20 spillere

Det er snart to uker siden overgangsvinduet stengte. Nå skal Premier League-troppene bekreftes.

Nyheter Tir. 12.09. 13:25