Carragher:– Det kommer et punkt der du ikke kan si nei, og jeg tror ikke en kan avslå 200 millioner pund

Sky Sports-eksperten fikk spørsmål om det varslede nye budet fra Saudi-Arabia.

Torsdag kveld avslo Mike Gordon et muntlig bud fra Saudi-Arabia for Mohamed Salah. Budet skal ha vært på 100 millioner pund, og kunne stige med ytterligere 50 millioner pund etter bonuser, men ble umiddelbart avslått.

Al-Ittihad har ikke gitt opp, og flere medier melder fredag kveld at de forbereder et nytt bud, som kan gjøre Mohamed Salah til verdens dyreste fotballspiller. Summen skal være 200 millioner pund – som er mer enn det Paris Saint-Germain betalte for Neymar fra Barcelona i 2017.

I forkant av Luton - West Ham fredag kveld, fikk Jamie Carragher og Gary Neville spørsmål om det store samtaleemnet, som trolig kommer til å dominere avisoverskriftene også den neste uken: «Kan Liverpool selge Mo Salah?».

– Når du ser hva Harry Kane gikk for, rundt 100 millioner pund, så er han et år eller to yngre, og hadde han bare ett år igjen av kontrakten sin i Spurs. Mohamed Salah har to år igjen av sin avtale, og tar veldig godt vare på kroppen sin. For at Liverpool skal selge nå, så vil de ikke bare ha betalt det han er verdt. De vil ha mer enn det, sier Carragher.

– Du kommer til et punkt

Carragher tror de ville hatt en mulighet til å få ham dersom dette fremstøtet hadde kommet tidligere. De har nå ventet til siste dag i det engelske og europeiske overgangsvinduet.

– Han vil ikke være verdt 150 millioner pund uten markedet fra Saudi-Arabia. Kanskje nærmere 100 millioner pund. Men hvorfor har de ventet så lenge? Dersom de ønsket ham så sårt, og har vært forberedt på å bruke pengene, hvorfor kom ikke budet for seks måneder siden da de kanskje ville fått ham?, sier han videre.

Han er av den oppfatning at alle har sin pris, og tror det punktet kan komme også når det gjelder Salah…

– Det er opp til Liverpool og opp til Salah. Det er ikke sikkert at han ønsker å dra. Jeg tror at det til og med for supporterne som elsker ham og vil at han skal bli, så kommer det et punkt der du ikke kan si nei. Tallet stiger og stiger, og du kan ikke si nei til 200 millioner pund. Jeg tror ikke det vil skje. For fire-seks uker siden kunne det skjedd, men det er veldig sent i overgangsvinduet. Dette vil sette Liverpool i en situasjon der de ikke kan erstatte ham med en gang, og vil måtte vente til januar.

Skal være klare for å gjøre Salah til tidenes dyreste spiller

Skal være klare for å gjøre Salah til tidenes dyreste spiller

Ryktebørsen 01.sep 18:09
Gravenberch-kjøpet er ventet å gjennom selv om Palhinha-avtalen kollapset

Gravenberch-kjøpet er ventet å gjennom selv om Palhinha-avtalen kollapset

Overgangssommeren 01.sep 18:19