Lagoppstillingen er klar:Doak og Gravenberch får sjansen fra start – med Bajcetic på høyreback

Jürgen Klopp har valgt ut sin første Europa League-ellever denne sesongen.

Liverpool har tatt turen til Østerrike for å møte LASK Linz i Europa League, og det har vært knyttet stor spenning til om Jürgen Klopp ville rotere laget.

Trent Alexander-Arnold er ikke med, men scouseren skal være klar igjen til helgen. Conor Bradley er langtidsskadet, mens det er lite ny informasjon på Thiago. Det er ikke meldt om andre skader, foruten den nevnte trioen.

Caoimhin Kelleher får sjansen mellom stengene i kveld. En sjelden mulighet for iren, som har spilt svært lite det siste året. Stefan Bajcetic er litt overraskende satt opp på høyreback. Kostas Tsimikas til venstre. Ibrahima Konate og Virgil Van Dijk danner et sterkt stopperpar.

På midtbanen får vi endelig se nysignering Ryan Gravenberch fra start. Han får med seg Harvey Elliott og Wataru Endo sentralt. Helt fremme spiller Luis Diaz og Darwin Nunez, sammen med Ben Doak. Den søramerikanske duoen startet ikke mot Wolves forrige helg.

Mange gleder seg nok til å se Bajcetic, Gravenberch og Doak i aksjon, en trio som har spilt lite så langt i høst. Førstnevnte får sine første Liverpool-minutter denne sesongen.

Det blir spennende å se hva «de nye» kan få til mot østerriske LASK Linz.

Dette er lagoppstillingen

Liverpool (4-3-3): Caoimhin Kelleher - Stefan Bajcetic, Ibrahima Konate, Virgil Van Dijk, Kostas Tsimikas - Wataru Endo, Ryan Gravenberch, Harvey Elliott - Ben Doak, Luis Diaz, Darwin Nunez

Innbyttere: Alisson, Jaros, Gomez, Szoboszlai, Mac Allister, Salah, Jones, Gakpo, Jota, Robertson, Matip, Quansah

LASK Linz (3-4-3): Lawal - Ziereis, Andrade, Luckeneder - Flecker, Horvath, Jovicic, Renner - Havel, Zulj, Ljubicic
Innbyttere: Balic, Ba, Bello, Darboe, Goiginger, Kone, Ljubic, Mustapha, Siebenhandl, Stojkovic, Talovierov, Usor

Liverpool møter LASK Linz i Europa League kl 18.45. Kampen sendes direkte på V Sport 1 og Viaplay.

Liverpools historie i UEFA-cup og Europa League

Avlyst kamp og kynisk grep, myntkast og Golden Goal ...Liverpools historie i UEFA-cup og Europa League

Etter seks år på rad i Champions League under Jürgen Klopp føles en sesong i Europa League som en nedtur. Anfield har imidlertid opplevd en rekke store øyeblikk i Europas nest gjeveste klubbturnering.

– Vi har fortjent vår plass i Europa League, og det samme har LASK

– Vi har fortjent vår plass i Europa League, og det samme har LASK

Jürgen Klopp gleder seg til Europa League-fotball og vil ikke dele ut gratismuligheter til spillere bare fordi det er et nivå ned fra Champions League.

Nyheter 21.sep 13:41