Szoboszlai hylles:– En maskin, eller hva?

Alt tyder på at Dominik Szoboszlai vil bli et fantastisk kjøp av Liverpool.

Liverpools sesongstart har startet på fantastisk vis, med tre seire, en uavgjort og ti poeng på fire kamper.

En uavgjort på Stamford Bridge, etterfulgt av tre strake trepoengere legger Jürgen Klopps menn inn på en tredjeplass, to poeng bak City på toppen av tabellen.

I begivenhetenes sentrum står Dominik Szoboszlai, som ble hentet til troppen i sommer.

– En maskin, eller hva? Han har vært god i alle kampene så langt. En ny veldig, veldig imponerende kamp. Taktisk smart og 100% klar for å gjøre den skitne jobben. Det vil si hardt arbeid, der det ikke handler om fancy ting som å skyte, legger innlegg eller være offensiv, sa Jürgen Klopp etter kampslutt.

I løpet av de første fire seriekampene har ungareren spilt samtlige 360 minutter, og han virket ikke spesielt sliten inn i overtiden mot Aston Villa. Det aller meste tyder på at Liverpool har fått tak i en perfekt spiller til Klopps system.

– Han er ekstremt flink til å lukke spillet for motstanderne. Du kan se hvor viktig Curtis (Jones) og Dom (Szoboszlai) er i de rommene, ved siden av Darwin. Og for et mål! Jeg så det fra perfekt vinkel. Det er det reneste skuddet jeg har sett på lang tid, med feil fot!

KLOKKERENT: Dominik Szoboszlais sendte Liverpool i ledelsen mot Aston Villa med et fantastisk skudd.

KLOKKERENT: Dominik Szoboszlais sendte Liverpool i ledelsen mot Aston Villa med et fantastisk skudd.

22-åringen har en ekstremt dødelig høyrefot, men det var få som hadde trodd at venstrefoten var minst like god. Szoboszlai er veldig fornøyd med å score sitt første mål på Anfield.

– Jeg tror ikke jeg kunne ønsket meg noe bedre. Vi har hatt en del skuddtrening (den siste uken), og for to uker siden hadde jeg to lignende situasjoner. Da skjøt meg ballen 50 meter over. Jeg konsentrerte meg enda mer for å treffe ballen rent, og det fungerte, sa målscoreren.

Anfield-publikummet har uten tvil fått seg en ny yndling på midtbanen, og i en trio med Curtis Jones og Alexis Mac Allister slet Villa med å komme seg inn i kampen. 

– Vi gjør alt for dem (supporterne), og for oss selv. Vi vil vise at det er en grunn til å komme og se på oss. Vi har et bra lag, og alle gir 100%. Vi må jobbe hardt, slik vi har gjort til nå. Da vil alt falle på plass, avsluttet Szoboszlai.

– Dette var vår beste kamp på lenge

– Dette var vår beste kamp på lenge

Liverpool slo Aston Villa 3-0 og har fått en strålende start på sesongen.

– Det har ikke sett ut som Salah har tenkt på noe annet enn kampen

– Det har ikke sett ut som Salah har tenkt på noe annet enn kampen

Etter kampen mot Aston Villa kom det nye spørsmål om Mohamed Salah og fremtiden hans.