– Han er et veldig godt kjøp av Liverpool

Til helgen kan Ryan Gravenberch få sin debut for de røde.

Papirarbeidet gikk ikke i orden slik at Ryan Gravenberch kunne debutere for Liverpool mot Aston Villa – men han fikk én rolig treningsøkt sammen med sine nye lagkamerater før landslagspausen.

Han valgte å takke nei til spill for Nederland U21, og heller konsentrere seg om å finne seg til rette i sin nye klubb. Gravenberch skal ha takket nei til sommerferie i år, og stilte rett til pre-season med Bayern München etter U21-EM, for å komme i best mulig form til denne sesongen etter en skuffende fjorårssesong.

Lørdag kl. 13.30 skal Liverpool til Molineux for å møte Wolverhampton. Dominik Szoboszlai er ferdig med sine landskamper, Curtis Jones har hatt fri, og Alexis Mac Allister spiller sin siste landskamp i denne omgang mot Bolivia tirsdag kveld. Trioen som startet mot Aston Villa bør da være klare til dyst igjen til tidligkampen lørdag.

Wataru Endo og Japan spiller sin siste landskamp i morgen med det spesielle tidspunktet 14.20 for avspark, Harvey Ellliott og Stefan Bajcetic spiller i kveld, mens Thiago Alcantara hadde et tilbakeslag fra hofteskaden sin og er en spiller det er mer usikkerhet rundt.

Det er mange alternativer for Klopp til kampen mot Wolves – og et av dem er da Gravenberch som kan få sin debut. Fysisk bør han være klar.

– Et veldig godt kjøp av Liverpool

Raphael Honigstein følger Bayern og Bundesliga tett – og han tror Liverpool har gjort et veldig godt kjøp i nederlenderen.

– Jeg tror han vil kunne bidra med mye av det samme som Dominik Szoboszlai har gjort. Kanskje litt mindre teknisk, men han er en veldig god dribler, med mye energi. Han er veldig høy, og kan løpe fra motspillere med ballen, så han kan være den perfekte «nummer åtte», sier Honigstein på podcasten The Totally Football Show.


– Han kan være perfekt for Liverpools system. En av grunnene til at det ikke har fungert i Bayern, og Thomas Tuchel har snakket mye om det, er at Bayern egentlig ikke har plass til en slik spiller. De bruker to «seksere» som må være veldig disiplinerte, og ikke kan løpe med ballen, fordi Bayern spiller lag veldig dypt uten så mye å rom å bruke. For Liverpool skjer det oftere rommene åpner seg opp, og spesielt på overgangene, og veldig ofte i andreomgangene av kampene. Jeg tror han vil bli veldig bra. Han kan spille på både venstre og høyre som «åtter».

Han tror den 190 centimeter lange nederlenderen vil bli en hit på Anfield.

– Det snakkes om at Klopp vil omskolere ham til en ny Fabinho. Det vil være en veldig stor endring for ham. Jeg tror han har egenskapene til å spille slik, men han har egentlig aldri spilt den rollen så langt, så jeg vet ikke om Klopp planlegger å gjøre det med en gang eller mer gradvis. Men han har fantastiske egenskaper, og jeg mener han er et veldig godt kjøp for Liverpool, sier han.

De røde betalte 34,2 millioner pund for 21-åringen. Summen kan stige til 38,5 millioner pund dersom han slår til.

Lanserer mulige kandidater den dagen Salah forlater klubben

Lanserer mulige kandidater den dagen Salah forlater klubben

Overgangsvinduet er stengt, men en kan forvente at Saudi-Arabia vil gjøre nye forsøk på å sikre seg Mohamed Salah.

– Det har vært en tøff og dyr lærepenge

– Det har vært en tøff og dyr lærepenge

Virgil van Dijk fikk en voldsom bot fra fotballforbundet.