Med kapteinsbindet rundt armen storkoste scouseren seg som høyreback

Curtis Jones kunne spilt overalt på banen, ifølge Jürgen Klopp.

Flere ble nok litt overrasket da Curtis Jones var satt opp på høyrebacken i går kveld. Scouseren har hovedsakelig spilt på midtbanen så langt i Liverpool, men scouseren klarte seg bra i en uvant posisjon.

22-åringen, som selvfølgelig er et produkt av akademiet, fikk også æren av å bære kapteinsbindet mot Leicester.

– Jeg fortalte ham det i går (tirsdag). Jeg solgte høyreback-ideen sammen med med kapteinsbindet. Men han var allerede entusiastisk da jeg fortalte om muligheten til å spille på backen. Han leverte en super spesiell prestasjon, sa Klopp etter at 3-1 seieren var et faktum.

IMPONERTE SJEFEN: Jürgen Klopp var svært fornøyd med gårsdagens kaptein Curtis Jones.

IMPONERTE SJEFEN: Jürgen Klopp var svært fornøyd med gårsdagens kaptein Curtis Jones.

Mange alternativer

I sesonginnledningen har tyskeren benyttet hele fire spillere på backplassen. Etter Trent Alexander-Arnolds skade har Joe Gomez, Stefan Bajcetic og nå Curtis Jones fått prøvd seg. Conor Bradley, som er langtidsskadet, er også et alternativ i posisjonen.

– Vi kan ikke bruke Stefan (Bajcetic) for mye og vi må være forsiktige med ham. Joey (Gomez) er klar til helgen, men ikke i kveld. Kampen kom for tidlig for Trent (Alexander-Arnold), forklarte Klopp.

På en posisjon der mange forventet problemer denne sesongen, har dekningen bak førstevalg Trent plutselig blitt mye bedre.

– Vi må finne løsninger, og Curtis var alltid i tankene mine som en åpenbar kandidat. Han er veldig fotballsmart, han trives med ballen i beina, og jo dypere du er, jo oftere har du den. Det var en topp forestilling, i en posisjon han spilte i for første gang. Jeg likte det veldig godt.

Jones har med årene blitt en veldig allsidig spiller, og 22-åringen kan bekle samtlige posisjoner på midtbanen og i angrep. Klopp vil ta gå enda litt lengre.

– Han er i god form, så han kunne nok spilt på alle posisjoner for øyeblikket. Men vi vil prøve å bruke ham så ofte som mulig i hans naturlige posisjon, avsluttet han.

Slik beskriver Szoboszlai det fantastiske langskuddet

Slik beskriver Szoboszlai det fantastiske langskuddet

22-åringen har raskt blitt en favoritt blant supporterne.

– Jeg synes de målene vi ikke scoret var ganske vakre også

– Jeg synes de målene vi ikke scoret var ganske vakre også

Jürgen Klopp var storfornøyd at laget skapte såpass med sjanser, og noen av dem synes også han det var utrolig at ikke endte med scoring.