– Jeg føler meg lykkelig i denne klubben, og jeg vil ikke endre en eneste ting

Luis Diaz lever guttedrømmen i Liverpool, og denne sesongen har han bidratt sterkt til den gode poengfangsten.

Luis Diaz slet med skader gjennom store deler av forrige sesong, men fra første spark på ballen i sommer har colombianeren vært i fyr og flamme for Liverpool.

Venstrekanten åpnet ballet med en viktig 1-0 scoring på Stamford Bridge, og utligningsmål hjemme mot Bournemouth helgen etter. I Newcastle-kampen ble han ofret etter Van Dijks røde kort, før han var tilbake og spilte en god time mot Aston Villa.

26-åringen trives svært godt på Merseyside, og føler seg komfortabel og lykkelig i den røde drakten.

– Jeg er veldig stolt av å være i en så stor klubb som denne. Jeg prøver å nyte hvert eneste øyeblikk. Jeg spiller sammen med noen av de største navnene i fotballen, folk jeg en gang pleide å se på TV, sier han i et intervju med liverpoolfc.com.

I FORM: Luis Diaz har scoret to mål på fire kamper denne sesongen. Her har han akkurat utlignet mot Bournemouth.

I FORM: Luis Diaz har scoret to mål på fire kamper denne sesongen. Her har han akkurat utlignet mot Bournemouth.

En av opplevelsene Diaz får kjenne på jevnlig er å trakse ut på Anfield-matten foran godt over 50 000 supportere. Det blir han aldri helt vant til.

– En unik følelse. Du får oppleve disse fantastisk supporterne og dette fantastiske stadionet. De stor alltid bak oss og gir oss støtte. Det gir meg ofte gåsehud.

– Ingenting kan sammenlignes med dette. Jeg føler meg lykkelig i denne klubben, og jeg ville ikke endre en eneste ting med denne vanvittige opplevelsen, fortsetter han.

Macca og søramerikanerne

I løpet av de siste par dagene har flere av Liverpools spillere reist på landslagsoppdrag for å representere landet sitt i den kommende landslagspausen.

Jürgen Klopp skal sende fire spillere mot Sør-Amerika for å spille VM-kvalifisering, men ingen av dem spiller på samme landslag. Det skapte en rekord på Anfield søndag.

Aldri før har de røde hatt så mange ulike nasjoner fra kontinentet på banen i samme kamp. Dette gjelder selvfølgelig Alisson (Brasil), Darwin Nunez (Uruguay), Luis Diaz (Colombia) og nysignering Alexis Mac Allister (Argentina).

– Alexis og jeg har hatt en veldig godt vennskap siden han kom hit. Vi tilbringer mye tid sammen med Darwin (Nunez) og Alisson, og vi kommer alle veldig godt overens, sier Diaz.

I mange kamper er duoen rivaler på hvert sitt landslag, men i Liverpool har de funnet tonen, både på og utenfor banen. Diaz er svært imponert over sin gode lagkamerat.

– Han tilfører mye kvalitet, både med og uten ball. Han finner alltid de riktige posisjonene og tar riktige avgjørelser. Vi har ikke kjent hverandre så lenge, men han er en flott fyr. Avslappet, ydmyk og jordnær, sier colombianeren.

Helt til slutt kan 27-åringen avsløre at han jobbet hardt med engelsken, slik Darwin Nunez også bekreftet forrige uke. Det går sånn passe bra, ifølge ham selv.

– Engelsken min er mye bedre nå. Jeg prøver å ta mange timer hjemmefra, og forståelsen min er blitt bedre, men det er fortsatt en utfordring å snakke. Det er vanskelig, avslutter Diaz.

Kvalifiseringen til VM 2026 starter om et par dager for de søramerikanske lagene. Diaz og Colombia skal møte Venezuela natt til fredag, og Chile natt til onsdag neste uke.

– Jeg vil få flere muligheter til spilletid, og kanskje ikke bare som «sekser»

– Jeg vil få flere muligheter til spilletid, og kanskje ikke bare som «sekser»

Stefan Bajcetic er skadefri og klar igjen.

– På ingen tidspunkt følte jeg at klubben eller noen andre ønsket at jeg skulle bli

– På ingen tidspunkt følte jeg at klubben eller noen andre ønsket at jeg skulle bli

Jordan Henderson har snakket ut om de siste månedene i Liverpool og overgangen til Al-Ettifaq.