Liverpool avslo muntlig bud på Salah torsdag kveld - men interessen vedvarer

Budet fra Saudi-Arabia skal ha blitt avslått umiddelbart.

Ifølge David Ornstein i The Athletic har Liverpool avslått et muntlig bud på over 100 millioner pund pluss betydelige bonuser for Mohamed Salah.

Det skal ha blitt avslått umiddelbart av Liverpools direktør Mike Gordon torsdag kveld. Ifølge Paul Joyce i The Times, skal det ha vært snakk om opptil 50 millioner pund ekstra i klausuler. 

Budet kom fra Saudi Pro League på vegne av Al Ittihad, og samtalen kom direkte til Gordon.

Liverpool skal ha gjentatt at Salah ikke er til salgs.

Selv om Liverpool har gjort sitt synspunkt klart, forventes det ikke at interessen fra Al Ittihad er over, skriver Ornstein.

– For Liverpool er ikke Salah til salgs. Liverpool kom heller ikke med noe motbud, fordi Salah ikke er til salgs. Men Saudi Pro Leagues standpunkt er at de vil fortsette å prøve. De vil ha han, og de vil ikke hvile. De kan komme tilbake med nye tilbud i dag, eller i neste uke, i januar eller neste sommer. Dette går ikke bort, sier Ornstein i en Q&A med The Athletic. 

– Spørsmålet er hva som skjer om de går høyt nok, om Liverpool er tilfreds med alternativene de har i angrep. Men Liverpool står på at han ikke er til salgs. 

Mens overgangsvinduet stenger i England ved midnatt, er det åpent til 7. september i Saudi-Arabia. Liverpool har fortsatt lov å selge spillere etter at vinduet er stengt i England om det skulle komme et tilbud de ikke kan si nei til. 

På pressekonferansen fredag, et par timer før denne nyheten, sa Klopp at det ikke hadde kommet noe bud så vidt han visste. 

Hva er egentlig Liverpools smertegrense for å la Salah forsvinne? Det ble diskutert i denne ukens «Liverpool.no: Pausepraten»

Drømmetrekning for Liverpool, og det blir møte med Alexis Mac Allisters storebror

Vi fulgte Europa League-trekningen direkte: Drømmetrekning for Liverpool, og det blir møte med Alexis Mac Allisters storebror

27 potensielle motstandere lå i potten for Jürgen Klopp & Co, og her er det bare å si seg fornøyd med utfallet.

UEFA-sjefen utelukker at Saudi Pro League-klubber deltar i Champions eller Europa League

Europa League-trekning fra 13:00 fredag: UEFA-sjefen utelukker at Saudi Pro League-klubber deltar i Champions eller Europa League

Uansett hvilken europeisk turnering Liverpool spiller i, vil ikke Aleksander Ceferin slippe til klubber fra andre kontinenter.