– Liverpool kommer til å kjempe om tittelen

Wolves-manageren spår at Liverpool kommer til å være et topplag denne sesongen.

Det satt langt inne, men Liverpool snudde 0-1 til 3-1-seier og fikk med seg alle tre poengene fra bortekampen mot Wolverhampton på lørdag.

De røde spilte en veldig svak førsteomgang, men tok grep etter pause og fikk scoringene de trengte. Etter kampen mente Wolverhampton-sjef Gary O’Neil at de røde viste seg som et topplag som kom til å være med i tittelkampen denne sesongen.

– Vi kan se positivt på det med at Liverpool kommer til å være et topplag i år. De kommer til å kjempe helt i toppen av ligaen, uten tvil, sa O’Neil på pressekonferansen etter kampen.

– Dette er ikke den type kamp vi blir dømt på. Du ser på de to lagene og forskjellen i kvalitet på oss og Liverpool, og det krever mye innsats for å minske den forskjellen. Vi klarte det lenge. Hvor organiserte vi var, strukturen og kvaliteten til spillerne hjalp oss med det.


– Byttene endret kampen

Jürgen Klopp satte inn Luis Diaz til andreomgangen, og ti minutter senere kom også Darwin Nunez og Harvey Elliott.

– Du vet at du ikke kommer til å være det beste laget mot Liverpool gjennom en hel kamp. Da vi var bedre kunne vi ha utnyttet en eller to situasjoner bedre. Vi mistet litt energi, de tok kontroll på kampen, og kan sette inn spillere som Darwin Nunez og Luis Diaz, så da vet du at du må grave dypt, sier Wolves-manageren.

– Vi gravde dypt, og på 1-1 hadde ikke Jose Sa vært nødt å gjøre så mange redninger. Så tok vi noen rare avgjørelser som skapte kaos, og slapp inn et nytt mål. Så snart du skaper kaos mot Liverpool, så er de veldig gode på å utnytte det.

2-1-målet til Andy Robertson kom etter at målvakt Sa forsøkte å sette i gang en kontring, og det var ikke O’Neil like fornøyd med.

– De hadde ballen mye på 1-1, men vi visste at de kom til å ha det. At vi klarte å spille så jevnt med Liverpool i 80 minutter krevde stor innsats fra alle. Byttene deres hadde en stor påvirkning på kampen, men det andre målet vi slapp inn var galskap. 

– Penger er en stor ting i fotballen, men noen ganger er det ikke det viktigste

– Penger er en stor ting i fotballen, men noen ganger er det ikke det viktigste

Alexis Mac Allister forklarer hvorfor han valgte Liverpool.

Nyheter Lør. 16.09. 21:13
Roser 20-åringen etter hans første start

Roser 20-åringen etter hans første start

Jarell Quansah startet sin første kamp for Liverpool.

Nyheter Lør. 16.09. 23:25