Matt Beard forlenger med Liverpool

Suksesstreneren har forlenget kontrakten.

En uke før sesongstart i Women's Super League kommer Liverpool FC med en gladnyhet. Trener for LFC Women, Matt Beard, har skrevet under på en kontraktsforlengelse med de røde. Det er ikke kjent hvor mange år Beard signerer for. 

45-åringen ledet laget til to seriegull i 2013 og 2014, før han forlot klubben. Han returnerte i 2021 og ledet laget til opprykk fra Women's Championship på første forsøk. Forrige sesong ble plassen i Women's Super League sikret på komfortabelt vis. 

Sommeren 2023 har vært positiv for kvinnelaget, som nylig flyttet inn på Liverpools tidligere treningsanlegg Melwood. De har forsterket stallen med blant andre norske Sophie Roman Haug, og skal i oktober spille mot Everton på Anfield. Sesongen begynner med bortekamp mot Arsenal 1. oktober. 

– Jeg er strålende fornøyd med å forlenge kontrakten. Alle i klubben vet hva dette betyr for meg, og det var en enkel avgjørelse å ta, sier Beard til liverpoolfc.com. 

Han tror at de røde er i ferd med å bygge et veldig spennende prosjekt i jakten på topplagene i Women's Super League. 

– Vi er i startfasen av et stort prosjekt, og ser frem til det som er i vente. Jeg er veldig optimist med tanke på fremtiden til dette laget. Vi har en god og ung gruppe spillere som kan ta steg, sier han.

Navnerettighetene til Melwood er solgt

Navnerettighetene til Melwood er solgt

AXA prydet nå navnet til begge Liverpools treningsanlegg.

Fikk scoring annullert i sin første kamp for Liverpool

Fikk scoring annullert i sin første kamp for Liverpool

Sophie Roman Haug er i gang for de røde.