Nå får vi se det beste av Nunez – som endelig får tillit fra start

Liverpools spydspiss er i fantastisk form og ble matchvinner mot West Ham.

Darwin Nunez har vært en spiller det har blitt vanskelig å bli klok på, helt siden han ankom fra Benfica i fjor sommer.

Uruguyaneren hadde absolutt ikke en svak første sesong på Anfield, men mange forventet kanskje mer av ham. Sammenligningene med suverende Haaland hjalp nok ikke spissen,

Etter en stille sommer, hvor 24-åringen endelig fikk litt arbeidsro, tyder mye på at han er i ferd med å finne formen på topp for Liverpool.

To mål mot Newcastle, i en fantastisk snuoperasjon, ble etterfulgt av en flott kamp mot Aston Villa, med en ny målgivende pasning. Han var sterkt delaktig i 3-1 seieren over Wolverhampton, før det igjen ble scoret viktige måø mot LASK forrige uke og West Ham på søndag.

I skrivende stund står Nunez med seks målpoeng på syv kamper. Hvis vi ser på antall minutter spilt, har han et målpoeng hvert 52. minutt denne sesongen.

KampMålpoengAntall minutter
Chelsea - Liverpool025
Liverpool - Bournemouth05
Newcastle - Liverpool214
Liverpool - Aston Villa164
Wolverhampton - Liverpool035
LASK - Liverpool290
Liverpool - West Ham180

MATCHVINNER: Mot West Ham bommet Nunez på en massiv sjanse, før han scoret fra en mye vanskeligere posisjon.

MATCHVINNER: Mot West Ham bommet Nunez på en massiv sjanse, før han scoret fra en mye vanskeligere posisjon.

Skrøt av Nunez før kampen

I forkant av West Ham-kampen fikk Jürgen Klopp spørsmål om spissen, som i det siste har fått mye mer spilletid enn i begynnelsen av sesongen.

– Han er god, virkelig god. Han er i veldig god form for øyeblikket, og han nyter spillet sitt. Det eneste problemet man har som spiss er når du ikke får sjanser. Han klarer alltid å skape sjanser på egen hånd, og det er ikke lenge siden han scoret to utrolig mål mot Newcastle. Det var helt sprøtt, sa tyskeren før søndagens oppgjør.

Det er ingen tvil om at uruguyaneren er i kjempeform, noe han også viste mot West Ham. Han har alltid vært et konstant uromoment, som han også var i går, men nå leveres det også målpoeng jevnlig.

– Han er i god form, og det ser vi også på trening. Det er ikke så viktig om han scorer i hver kamp, for det viktigste er at han spiller bra. Forstår du det, og bare fortsetter å prestere, vil alt falle på plass, fortsatte Klopp.

Tyskeren fikk helt rett, for det ble også en scoring foran folkehavet på Anfield søndag. Det gjenstår å se om spissen får hvile mot Leicester på onsdag, før det er duket for en ny kamp fra start mot Tottenham til helgen.

Klopp forklarer hvorfor Endo ikke har blitt foretrukket på midtbanen

Klopp forklarer hvorfor Endo ikke har blitt foretrukket på midtbanen

Alexis Mac Allister har vært Liverpools anker i starten av sesongen.

Har like mange poeng som etter tolv runder i fjor - beste åpning siden gullsesongen

Har like mange poeng som etter tolv runder i fjor - beste åpning siden gullsesongen

Liverpool har på seks serierunder matchet poengsummen de hadde etter dobbelt så mange kamper forrige sesong.