Treningsbilder: Se de første bildene av Gravenberch i aksjon på treningsfeltet

Nysigneringen kan få sin debut til helgen.

Ryan Gravenberch har vært Liverpool-spiller i to uker, men han har ikke hatt mange anledninger til å trene sammen med sine nye lagkamerater. Nederlenderen har trolig benyttet landslagspausen til å finne seg til rette i nye omgivelser samtidig som han har forsøkt å trene seg opp til det som kan bli debuten i rødt når Liverpool gjester Wolves lørdag. 

Torsdagens økt på AXA Training Centre er den første der vi ser midtbanespilleren i aksjon på treningsfeltet etter overgangen fra Bayern München på deadline day, og øverst i saken kan du se noen bilder av Gravenberch, som ser ut til å ha hatt en morsom treningsøkt. 

Mye ligger til rette for at han kan få spilletid mot Wolves på lørdag, men om det blir fra start eller som innbytter gjenstår å se. Alexis Mac Allister kan bli satt på benken ettersom han får lite tid til restitusjon etter reisen til Sør-Amerika. Det gjør at det er en plass ledig i trioen, og Gravenberch kjemper med blant andre Harvey Elliott om den ledige plassen. 

Vi har også lagt ved noen bilder av noen av de øvrige spillerne som deltok på torsdagens treningsøkt. Den mest gledelige nyheten er at Ibrahima Konaté trener for fullt, mens Wolves-kampen virker å komme for tidlig for Trent Alexander-Arnold og Thiago. 

De tre søramerikanske spillerne deltok ikke på trening, og må derfor regnes som tvilsomme med tanke på en plass i lørdagens startoppstilling. Lørdagens kamp har avspark klokken 13.30, mens Jürgen Klopp skal komme med siste nytt på sin pressekonferanse fredag klokken 13.15. 

Trent trolig ute mot Wolves. Konaté ser ut til å være klar

Trent trolig ute mot Wolves. Konaté ser ut til å være klar

Liverpool må klare seg uten to viktige forsvarsspillere i helgens kamp.

The Athletic: Neste år er planen at forsvaret skal forsterkes

The Athletic: Neste år er planen at forsvaret skal forsterkes

Liverpool kjøpte ikke midtstopper i sommervinduet.