Trent trolig ute mot Wolves. Konaté ser ut til å være klar

Liverpool må klare seg uten to viktige forsvarsspillere i helgens kamp.

Med Virgil van Dijk suspendert har ikke Liverpool behov for flere forfall inn mot helgens møte med Wolves på Molineux, men når vi blar gjennom torsdagens treningsbilder fra AXA Training Centre finner vi både gode og dårlige nyheter. 

Den dårlige nyheten er at Trent Alexander-Arnold fremdeles ikke trener for fullt med sine lagkamerater. Han pådro seg en hamstringskade i kampen mot Aston Villa og måtte trekke seg fra den engelske landslagstroppen. Scouseren er blitt avbildet utendørs torsdag, men ser ikke ut til å ha deltatt på treningen med resten av laget. Paul Joyce i The Times meldte onsdag at høyrebacken ikke kommer til å spille mot Wolves. 

Da er det godt å ha Ibrahima Konaté tilbake. Franskmannen trente for fullt torsdag, og det kan virke som supporteren han møtte på gaten snakket sant da han meldte midtstopperen spilleklar til Wolves-kampen. Konaté har stått over de to siste kampene, samt landslagssamlingen med Frankrike. 

Søramerikanerne på benk?

I forsvar ligger da mye til rette for at Joe Gomez tar plass ute på høyrebacken mens Joel Matip danner midtstopperpar sammen med Konaté. Skulle en av de ryke med skade i løpet av kampen vil Jarell Quansah være nestemann på listen, mens Wataru Endo kan være et alternativ om Gomez må ut. 

For øvrig kan vi ikke se noe til Thiago på dagens treningsbilder, så vi må nok vente litt til før vi ser spanjolen i aksjon denne sesongen. Landsmann Stefan Bajcetic er imidlertid med, etter å ha spilt for Spanias U21-landslag den siste uken. 

De tre søramerikanske spillerne Alexis Mac Allister, Luis Diaz og Darwin Nunez kom sent hjem fra samlingen og deltok ikke på torsdagens trening. David Lynch rapporterer for This Is Anfield at det kan bli en plass på benken for samtlige på lørdag ettersom de har fått så lite tid til å restituere.

Jürgen Klopp skal møte pressen og komme med siste nytt klokken 13.15 fredag.

The Athletic: Neste år er planen at forsvaret skal forsterkes

The Athletic: Neste år er planen at forsvaret skal forsterkes

Liverpool kjøpte ikke midtstopper i sommervinduet.

Trio manglet på fellestreningen

Trio manglet på fellestreningen

Alle tre var på treningsfeltet, men var ikke med på fellesøkten torsdag.