Skademarerittet fortsetter for Ramsay

Calvin Ramsay blir ute i flere måneder.

Calvin Ramsay var spilleren som skulle gi Trent Alexander-Arnold konkurranse på høyrebacken og være visekapteinens backup da Liverpool gjorde ham til Aberdeens dyreste salg gjennom tidene sommeren 2022.

De røde betalte en overgangssum på fire millioner pund, som kan stige med ytterligere to og en halv millioner pund.

Debutsesongen ble fullstendig ødelagt av skader. Han kom med en ryggskade som gjorde at han mistet hele pre-season, og fikk først debuten sin som innbytter helt på slutten mot Napoli i gruppespillet i Champions League. Hans hittil eneste start var mot Derby i ligacupen i november 2022 – og siden det har han ikke spilt seniorfotball.

Han spilte én U21-kamp i januar, og måtte opereres for en kneskade.

Skadet igjen

Denne sesongen er han lånt ut til Preston i Championship for å finne tilbake til formen etter alle skadene. Utlånet ble ordnet tidlig, slik at han kunne ha pre-season i sin nye klubb, uten at det gikk helt etter planen. Han spilte i en kamp i sesongoppkjøringen mot Aberdeen 22. juli.

For en måned siden ble det klart at han hadde et tilbakeslag som ville holde ham ute en stund til, og det ser ut til å ha vært ganske alvorlig.

Jack Lusby i This is Anfield skriver at spilleren vil være ute i flere måneder. Han er nå på AXA Training Centre og jobber med Liverpools støtteapparat gjennom rehabiliteringsprosessen. 

Alisson har fått en kraftig lønnsøkning

Alisson har fått en kraftig lønnsøkning

Alisson Becker er nå klubbens tredje best betalte spiller.

Skadeproblemer kan gjøre at Carvalho endelig får sjansen

Skadeproblemer kan gjøre at Carvalho endelig får sjansen

Fabio Carvalho har ikke fått mye tillit så langt – men det kan endre seg.