Trio ventes tilbake fra skader denne uken

Liverpool krysser fingrene for å komme helskinnet gjennom landslagspausen.

Dersom ingenting går galt i løpet av landslagspausens to siste dager, vil Liverpool kunne ha en nærmest fulltallig tropp når vi skriver lørdag og bortekamp mot Wolves på Molineux. 

I så fall vil landskampene denne gangen ha kommet på et gunstig tidspunkt for de røde, som ville ha vært uten viktige spillere dersom det hadde blitt spilt kamp i helgen vi nylig la bak oss.

Fire Liverpool-spillere har for øyeblikket status som skadet. Conor Bradley vil fremdeles være ute en god stund, men forhåpentligvis kan Jürgen Klopp ønske Trent Alexander-Arnold, Ibrahima Konaté og Thiago tilbake på trening denne uken. Det er det gode muligheter for, ifølge Liverpool Echo

Det lysner

Alexander-Arnold pådro seg en hamstringskade i kampen mot Aston Villa for en drøy uke siden, men har et håp om å bli klar til Wolves. Det samme har Konaté, som har stått over to kamper. 

Thiago har så langt ikke vært i aksjon denne sesongen. Han fikk et tilbakeslag like før landslagspausen, men det er ventet at han allerede er på gang igjen. Landsmann Stefan Bajcetic er på sin side endelig i gang igjen etter langtidsskaden, og han har vært i aksjon for Spania U21 denne uken. 

Skulle alt klaffe på skadefronten denne uken vil det kun være Virgil van Dijk i tillegg til Bradley som er ute. Midtstopperen måtte tåle en ekstra kamp med karantene etter å ha reagert på det røde kortet han fikk mot Newcastle. Det var en straff van Dijk aksepterte. 

Forbereder seg på en av verdens høyeste bortekamper

Forbereder seg på en av verdens høyeste bortekamper

Alexis Mac Allister skal tirsdag i aksjon på beryktede Estadio Hernando Siles i Bolivia.

– Liverpool har superstjerner i spillerstallen men det handler alltid om Jürgen

– Liverpool har superstjerner i spillerstallen men det handler alltid om Jürgen

Jürgen Klopp klarte noe ingen Liverpool-managere klarte før han.

Podcast 11.sep 15:15