West Hams Klopp-favoritt usikker til søndagens kamp

Jarrod Bowen stod over Europa League-åpningen på grunn av sykdom.

David Moyes hvilte flere spillere da West Ham tok imot TSC i Europa League torsdag kveld, men alle endringene ble ikke gjort med søndagens kamp mot Liverpool i bakhodet. Fredag kunne nemlig West Ham-manageren fortelle at Jarrod Bowen var ute av kamptroppen på grunn av sykdom. 

– Jarrod Bowen har hatt et virus, og vi må se an hvordan han føler seg gjennom helgen, sa Moyes på sin pressekonferanse ifølge whufc.com

Skulle 26-åringen miste kampen på Anfield vil det være et stort tap for West Ham. Bowen har lagt bak seg flere sterke sesonger for West Ham siden overgangen fra Hull i 2020, og har åpnet 2023/24 med tre scoringer og én målgivende pasning på fem kamper. Hans prestasjoner for London-klubben har ført til at han blir lansert som en mulig erstatter for Mohamed Salah når den tid kommer, og flere ganger har Jürgen Klopp skrytt av høyrekanten. 

– Bowen - for en spiller han har blitt, utrolig, sa Klopp i fjor. 

Bowen har riktignok aldri fått det helt til mot Liverpool. To målgivende pasninger og én seier er fangsten på syv kamper, men han vil uansett alltid være en trussel om han spiller, og han er sjelden ute med skade. De tre siste sesongene har han kun stått over to kamper i Premier League. 

Her kan du lese mer om Bowen:

Det er bare å merke seg navnet Jarrod Bowen

Det er bare å merke seg navnet Jarrod Bowen

Jarrod Bowen har vært blant Premier Leagues aller beste spillere denne sesongen.

Innsikt 05.mar 2022 11:42

Cresswell måtte ut

Moyes kunne for øvrig rapportere at Aaron Cresswell pådro seg en skade i torsdagens 3-1-seier mot laget fra Serbia

– Han måtte ut på grunn av en kjenning i hamstringen, så han må til undersøkelser, sa manageren.

Venstrebacken som er født i Liverpool har uansett fått Emerson foran seg i køen og ville neppe vært aktuell for å starte på søndag. 

Bortsett fra den lille usikkerheten rundt Bowen og Cresswell har Moyes en skadefri tropp å velge fra. Det kan bety tilnærmet samme lag som møtte Manchester City hjemme sist helg. Da endte det med 3-1-tap etter at City avgjorde mot slutten. 

Følgende lag spilte mot City (4-3-3): Areola - Coufal, Zouma, Aguerd, Emerson - Ward-Prowse, Alvarez, Soucek - Bowen, Antonio, Paqueta. 

Torsdag var ni av spillerne byttet ut da det var duket for Europa League. Kun formsterke Ward-Prowse, som har levert fem målpoeng på fire kamper etter overgangen fra Southampton, og Paqueta var igjen i startoppstillingen.

Liverpool mangler på sin side Thiago, mens Trent Alexander-Arnold er usikker. 

Derfor har Liverpool bedre forutsetninger for å snu kamper nå

Derfor har Liverpool bedre forutsetninger for å snu kamper nå

Seks kamper - fire snuoperasjoner. Liverpool har virkelig blitt comeback kings igjen.

Forbundet prøvde seg - men Klopp takket nei til Tyskland-jobben

Forbundet prøvde seg - men Klopp takket nei til Tyskland-jobben

Liverpool-manageren vil ikke forlate klubben før kontrakten går ut.