Carvalho og Morton reduserte for Hull, men det endte med tap i portugiserens debut

Det kan bli mye spilletid på 21-åringen de neste månedene.

Fabio Carvalho debuterte fra start i Hulls hjemmekamp i Championship i kveld, men det endte med et surt tap foran godt over 20 000 tilskuere på tribunen. Det var ikke portugiserens feil.

Norwich gikk opp i ledelsen etter en drøy halvtime på MKM Stadium, og holdt på ledelsen inn til pause. I det 88. minutt stod det også 0-2, før Hulls Liverpool-duo laget litt spenning på tampen av oppgjøret.

Carvalho fikk ballen like utenfor 16-meteren, men valgte å sende ballen tilbake mot Morton like bak ham. Den utlånte midtbanespilleren blåste til med venstre fra rundt 20 meter, og satte sikkert inn reduseringen med et flott langskudd.

Hjemmelaget presset også på etter scoringen, men med bare få minutter igjen på klokken, ble det dessverre ikke poeng for Liverpools utlånte i kveld.

Du kan se målet fra Morton og Carvalho her:

Tillit fra start

Det var kanskje litt overraskende at Carvalho ble kastet rett inn på Hulls lag bare to dager etter låneovergangen var i boks. Det er selvfølgelig et meget godt tegn før vårsesongen.

Liam Rosenior benyttet seg av den offensive midtbanespilleren ute på venstrekanten fra start, før han ble flyttet med sentralt inn i banen utover i oppgjøret.

Kampen markerte 21-åringens andre 90-minutter denne sesongen. Han fikk derfor bare en av RB Leipzig, i en ubetydelig Champions League-kamp mot Young Boys i midten av desember.

Portugiseren spilte bare 360 minutter for den tyske storklubben, men etter kveldens kamp og tillit, vil det tallet overstiges allerede i utkanten av januar.

Med kveldens tap ligger Hull på en syvende plass, ett poeng bak Sunderland og playoff-plass. Oransjetrøyene sin neste kamp er en omkamp mot Birmingham i FA-cupen. Den spilles tirsdag 16. januar.

«De siste årene har vært utfordrende, men jeg er ekstremt stolt av alt jeg har oppnådd»

Takker av etter 17 år i klubben:«De siste årene har vært utfordrende, men jeg er ekstremt stolt av alt jeg har oppnådd»

Paul Glatzel kom med et varmt farvel til Liverpool Football Club, klubben han har spilt i siden femårsalderen.

Et rolig overgangsvindu har blitt overskygget av et vanvittig trøkk på lånemarkedet

Et rolig overgangsvindu har blitt overskygget av et vanvittig trøkk på lånemarkedet

Ti spillere har enten kommet hjem eller reist ut i løpet av de første 12 dagene, og det kan bli flere.