Takker av etter 17 år i klubben:«De siste årene har vært utfordrende, men jeg er ekstremt stolt av alt jeg har oppnådd»

Paul Glatzel kom med et varmt farvel til Liverpool Football Club, klubben han har spilt i siden femårsalderen.

Fredag ettermiddag kom bekreftelsen om at Paul Glatzel forlater Liverpool Football Club etter 17 år på de rødes akademi. Spissen var lenge et stort talent, men flere langtidsskader har ødelagt mye av utviklingen de siste årene.

Nå er han bekreftet klar for League Two-klubben Swindon. Like etter offentliggjørelsen kom han med en varm avskjed til klubben i sitt hjerte.

«Tiden har kommet for å si farvel til klubben som har vært mitt hjem i så mange år. Fra jeg møtte opp til trening som femåring til det aller siste øyeblikket, har det vært en ære å representere denne utrolige klubben de siste 17 årene. Jeg har lært så mye både på og utenfor banen, og skapt minner jeg vil verdsette for alltid», skriver 22-åringen på Instagram.

«De siste årene har vært utfordrende og ikke gått slik jeg hadde ønsket, men jeg er ekstremt stolt av alt jeg har oppnådd i LFC. Jeg er enormt takknemlig for trenerne og spillerne jeg har hatt gleden av å jobbe med. Jeg håper jeg ser dere alle igjen snart. YNWA, Paul».

Et stortalent på akademiet

Paul Glatzels navn ble for alvor et diskusjonstema da han kom på banen i et par treningskamper på sommeren i 2019. Han skulle egentlig være med de røde videre til USA, men var skadet da laget reiste over Atlanteren.

På akademiet hadde han hatt et navn lenge før den tid, for 22-åringen hadde lenge blitt beskrevet som en notorisk målscorer på Liverpools u-lag. Det toppet seg da han leverte elleve mål på åtte kamper og vant FA Youth Cup som kaptein like før den nevnte oppkjøringen.

Skadeproblemene startet for alvor like etter. I 2021/2022- og 2022/2023-sesongen ble han utlånt til Tranmere, men spilte bare 17 ligakamper for klubben i løpet av begge periodene.

Han skrev likevel under på en ny avtale så sent som i sommer, og leverte tre mål og en målgivende pasning på fem kamper i høst. Spissen begynte nok uansett å bli tålmodig, og med sjansen for førstelagsspill nære null, er nok en overgang til Swindon det beste for begge parter slik situasjonen til slutt ble.

Vi ønsker Paul lykke til videre i karrieren!

Et rolig overgangsvindu har blitt overskygget av et vanvittig trøkk på lånemarkedet

Et rolig overgangsvindu har blitt overskygget av et vanvittig trøkk på lånemarkedet

Ti spillere har enten kommet hjem eller reist ut i løpet av de første 12 dagene, og det kan bli flere.

United-supporterne sammenligner Klopp og ten Hags første sesonger – men hva er egentlig sannheten?

United-supporterne sammenligner Klopp og ten Hags første sesonger – men hva er egentlig sannheten?

Jamie Carragher satte fyr på sosiale medier da han trakk paralleller mellom Roy Hodgson og nederlenderen.

Innsikt 12.jan 18:35