Paul Glatzel ser ut til å forlate Liverpool etter 13 år i klubben.

22-åringen kommer til å forlate Liverpool permanent denne måneden.

Paul Glatzel var en storscorer for Liverpools aldersbestemte lag, og en spiller som var med førstelagstroppen i pre-season sommeren 2019.

Han fikk en alvorlig kneskade, som satte ham ut av spill i 2019. Han har senere vært på lån i Tranmere Rovers – men denne sesongen har han spilt for Liverpool U23 og scoret fire mål på seks kamper.

Nå ser spilleren som har fylt 22 år ut til å ha funnet seg en ny klubb, og forlater Liverpool etter over 13 år i klubben.

Til League Two

Paul Gorst i Liverpool Echo rapporterer at spissen nærmer seg en permanent overgang til Swindon Town, som ligger på 15. plass i League Two – nivå fire i engelsk fotball.

Det melder Paul Gorst i Liverpool Echo.

Glatzel var kaptein på Liverpools U18-lag som vant FA Youth Cup i 2019, og dannet et giftig spisspar med en annen unggutt det en gang var stort håp for i Bobby Duncan. De scoret over 40 mål sammen i 2018/19-sesongen.

Ifølge Echo er det foreløpig uklart om Liverpool vil få noe betalt for overgangen, men det virker ikke sannsynlig siden kontrakten hans uansett går ut til sommeren. 

Scoret månedens mål i Premier League

Scoret månedens mål i Premier League

Alexis Mac Allisters 2-1-mål mot Fulham 3. desember har blitt kåret til månedens mål i Premier League for desember.

Bekreftet: Chambers er lånt ut

Bekreftet: Chambers er lånt ut

Luke Chambers skal spille resten av sesongen i League One.