Liverpool FC WomenFikk drømmestart, men så gikk alt galt

Tapte stort i Manchester.

Manchester City - Liverpool 5-1

Liverpool hadde mulighet til å klatre forbi Manchester United og opp på fjerdeplass på tabellen da de møtte Manchester City på søndag, men slik skulle det ikke gå.

De røde fikk en drømmestart, da Sophie Roman Haug vant ballen, fikk gitt den til kaptein Taylor Hinds, som chippet ballen i mål på nydelig vis. En strålende scoring.

Men Liverpool skulle bare være i himmelen i fire minutter. City scoret etter et innlegg fra høyrekanten, som Teagen Micah var uheldig og sette i eget mål. Like før halvtimen var spilt vant City ballen høyt i banen da Micah forsøkte å sette i gang spillet til Fuka Nagano, men City vant ballen høyt i banen og straffet Liverpool.

Fra vondt til verre

Det gikk bare en vei etter at de tok ledelsen. 3-1 kom seks minutter på overtid i førsteomgangen.

Khadija Shaw fikk hattricket sitt etter at Micah måtte gi en retur etter pause, da hun hælsparket inn 4-1. City fikk straffespark med 12 minutter igjen på klokken, og det satte Chloe Kelly i mål.

– Vi tar ledelsen, men det andre og fjerde City-målet skal aldri skje. Det er bare frustrerende, fordi vi har satt enn høy standard for oss selv i år. Vi sa det etter forrige uke mot Bristol City, der vi ikke presterte på vårt beste, at dersom vi presterer slik og gjør slike feil som vi gjorde, så vil vi bli straffet mot denne typen lag. Det er en frustrerende ettermiddag, sier trener Matt Beard til Liverpoolfc.com.

Resultatet gjør at Liverpool blir værende på femteplass på tabellen, á poeng med Manchester United men med dårligere målforskjell. Liverpools neste kamp er mot ny tøff motstand neste helg. Da kommer Arsenal til Prenton Park.

Lagoppstilling: Micah, Koivisto, Hinds, Clark (Matthews, 46), Fisk (Fahey, 79), Bonner, Nagano, Höbinger, Kearns (Lundgaard, 73), Roman H. (Lawley, 79), Flint (Van de Sanden, 46).

Ubrukte reserver: Laws, Enderby, Daniels, Parry.