– Jeg er veldig glad for å være hjemme her i Liverpool

Roberto Firmino og Fabinho besøkte sine tidligere lagkamerater da Newcastle fikk bank mandag kveld.

Mandag kveld returnerte Roberto Firmino og Fabinho til Anfield, stedet de begge kalte sitt hjem i mange år. Den brasilianske duoen fikk se sine gamle lagkamerater spille feiende flott fotball og knuse Newcastle i et skikkelig grisevær på Merseyside.

Før kampen dukket det opp flere bilder og videoer av duoen, som blant annet traff på skadde Thiago i tunnellene på Anfield. De stilte også opp på et intervju med LFC TV.

– Jeg er veldig glad for å være hjemme her i Liverpool, og på dette stadionet, Anfield. Jeg er veldig takknemlig til Gud for å få være med på disse øyeblikkene igjen. Jeg spiller selvfølgelig ikke, men jeg ser kamper og følger guttene, sa Firmino.

DUO: Roberto Firmino og Fabinho tilbrakte fem år sammen på Anfield.

DUO: Roberto Firmino og Fabinho tilbrakte fem år sammen på Anfield.

– Det er alltid følelsesladet (å komme tilbake), for du kan ikke glemme at du var her en gang. Vi har begge to hatt en veldig god historie i klubben og oppnådd mye sammen. Ingen kan ta vekk den historien, for den er allerede skrevet ned i historiebøkene. Nå er vi her for å støtte laget, fortsatte den tidligere Liverpool-spissen.

Hyller Klopps nye lag

Duoen, som begge reiste til Saudi-Arabia før denne sesongen, har vinterferie for øyeblikket. Det var kanskje aldri en tvil om at de ville returnere til Liverpool så fort de fikk muligheten.

Fabinho benyttet muligheten til å skryte av Jürgen Klopp.

– Det er veldig viktig at nye spillere har kommet, og de spiller allerede god fotball. Spillere som Szoboszlai, Mac Allister, Endo spiller veldig, veldig bra. Det er viktig, for laget mistet mange viktige spillere. Jeg synes de gjør en god jobb, sa ankeret.

Før og etter kampen fikk brasilianerne mulighet til å hilse på flere av sine tidligere lagkamerater. Fabinho synes det er trist at Thiago ikke har vært på banen enda denne sesongen.

– Han spiller dessverre ikke for tiden, men jeg er sikker på at hans erfaring hjelper spillerne uansett. Han snakker mye og er veldig flink til å kommunisere, sa Fabinho.

Du kan se hele intervjuet med den tidligere Liverpool-duoen under.

U18-laget kjemper i toppen anført av nyervervet stjerne og lokal goalgetter, mens Liverpool U21 fikset historisk avansement i senior-cup

Slik har det gått for akademilagene så langt i sesongenU18-laget kjemper i toppen anført av nyervervet stjerne og lokal goalgetter, mens Liverpool U21 fikset historisk avansement i senior-cup

Vi har sett nærmere på akademilagenes sesonger så langt, og har trukket frem noen spillere som har utmerket seg.

Innsikt Tir. 02.01. 15:46
Newcastle slapp til historisk mange muligheter mot Liverpool - etter kampen fokuserte Howe på dommeren

Newcastle slapp til historisk mange muligheter mot Liverpool - etter kampen fokuserte Howe på dommeren

Liverpool var utilnærmelige på Anfield mandag kveld. Newcastles manager mente dommeren hadde deler av skylden.