Nytt utlån bekreftet for Phillips

26-åringen avslutter 2023/24-sesongen i Championship.

I januar returnerte Nathaniel Phillips til Liverpool etter et kortere utlån i Celtic.

Opprinnelig ble han hentet nordover da Brendan Rodgers hadde en aldri så liten forsvarskrise. Det ble dog med kun åtte kamper, i alle turneringer, under den tidligere Liverpool-treneren.

Jürgen Klopp var positiv til å ha 26-åringen på Merseyside som dekning på stopperplass. Laget er tross alt med og kjemper på alle fronter, Joel Matip er skadet og Joe Gomez har man trengt på en eller to backplasser.

Championship neste

Nå melder James Pearce i The Athletic at Cardiff City blir neste destinasjon for midtstopperen. Tirsdag kveld bekreftet Liverpool FC avtalen.

Flere klubber i Championship viste interesse for Phillips, blant annet Blackburn Rovers som Liverpool har et bra forhold til.

I Cardiff vil han få Erol Bulut som trener. Blant de mer kjente lagkameratene er tidligere Arsenal- og Juventus-spiller Aaron Ramsey.

Waliserne er for tida på 14.-plass med trygg avstand til nedrykksstreken. Play-off er ikke helt utelukka, men skal bli vanskelig for «The Bluebirds».

Bekreftet: Owen Beck returnerer til Dundee

Bekreftet: Owen Beck returnerer til Dundee

Den unge waliseren drar tilbake til Dundee etter å ha bidratt i stallen i januar.

Ramsay følger i Bradleys fotspor

Liverpool FC bekrefter utlånRamsay følger i Bradleys fotspor

Calvin Ramsay skal prøve seg i Bolton Wanderers resten av sesongen, etter at den første halvdelen av sesongen ble ødelagt av skader og sykdom.