Skal prøve lykken i Skottland

James Balagizi lånes ut til Kilmarnock.

Liverpools 20 år gamle midtbanespiller James Balagizi lånes ut til Kilmarnock for resten av sesongen. Det bekrefter klubben på sine nettsider onsdag. 

Balagizi tilbrakte høstsesongen hos Wigan i League One, men fikk ikke noe særlig spilletid for førstelaget. Etter hvert ble han degradert til U21-laget, og tidligere i januar ble han hentet hjem av Liverpool.

Nå skal han prøve lykken i skotske Premiership, der Owen Beck (Dundee FC), Nat Phillips (Celtic) og Rhys Williams (Aberdeen) var på utlån i første halvdel av sesongen. Kilmarnock ligger på fjerdeplass i toppdivisjonen. 

20-åringen skrev under på en ny langtidskontrakt med Liverpool i fjor sommer. Han har til gode å få sin førstelagsdebut for de røde, men satt på benken ved to anledninger i 2021/22-sesongen. Forrige sesong spilte han 16 kamper på lån i Crawley Town i League Two før han også da ble hentet hjem i januar. 

Balagizi ble hentet til Liverpool da han spilte på U11-nivå. 

– En svikt i kommunikasjonen fra alle involverte

– En svikt i kommunikasjonen fra alle involverte

Mohamed Salah har fått kritikk, men journalist mener det er Liverpool FC og fotballforbundet i Egypt som bør ta skylden for PR-rotet rundt skaden til superstjernen.

Innsikt 24.jan 11:43
– Å spille finaler er noe av det viktigste man kan gjøre for å utvikle seg

– Å spille finaler er noe av det viktigste man kan gjøre for å utvikle seg

Pep Lijnders elsker ligacupen, og håper på en gjentakelse fra 2022.