Szoboszlai forlot banen med en hamstringsskade

Jürgen Klopp bekreftet en skade på ungareren etter kampslutt.

Etter timen spilt på Anfield mandag kveld forlot Dominik Szoboszlai banen. På kamerabildene holdt ungareren seg til baksiden av låret, og hadde tydelige problemer.

Da Jürgen Klopp fikk spørsmål om midtbanespillerens tilstand etter kampen, bekreftet tyskeren at midtbanespilleren hadde fått en kjenning like før byttet. 

For sent

– Vi ønsket å bytte ham ut, det var planen, men dessverre var det på en måte ett minutt for sent, for han kjente plutselig hamstringsskaden i den siste situasjonen, sa tyskeren.

Klopp håper det bare var en krampe, og sier det er vanskelig å vite ettersom ungareren aldri er skadet. 

– Vi vet ikke enda, men han ser ikke veldig glad ut. Han er ikke ofte skadet, så det kan være grunnen. Jeg håper det bare er en krampe eller at han var sliten - vi får se. 

Omfanget av 23-åringens skade vites ikke for øyeblikket, men vi kommer tilbake med mer informasjon når det publiseres av klubben.

Wataru Endo reiser til Asiamesterskapet etter kveldens kamp. Thiago og Stefan Bajcetic, som knapt har vært tilgjengelig hele sesongen er heller ikke tilbake. Alexis Mac Allister returnerte til gressmatten i kveld. Ellers er det ingenting nytt å melde om fra midtbanen.

– I situasjonen hvor han sentret til Salah hadde 99 prosent av angripere prøvd å skyte

Tross sjansesløseri var Klopp strålende fornøyd med Nunez– I situasjonen hvor han sentret til Salah hadde 99 prosent av angripere prøvd å skyte

Liverpools manager var strålende fornøyd etter 4-2-seieren over Newcastle.

– I pausen tenkte jeg «Skal du dra på landslaget etter den prestasjonen?»

– I pausen tenkte jeg «Skal du dra på landslaget etter den prestasjonen?»

Mohamed Salah scoret sitt 150. og 151. mål i Premier League for Liverpool i kveld.