Scouseren tok over Mac Allisters rolle siste halvtimen– Trent kan spille hvor som helst på banen

Mac Allister var fornøyd med seier og at spillerne får en velfortjent vinterferie.

Liverpool måtte kjempe på Emirates søndag kveld, men vant krigen og tok seg videre til den fjerde runden i FA-cupen med en kruttsterk borteseier mot Arsenal. 

I sentrum av det var Alexis Mac Allister, som startet sin første kamp etter skadeavbrekket som holdt ham ute i store deler av desember. 

Argentineren ble intervjuet av Viaplay etter kampen. 

Velfortjent vinterferie

– Det er fantastisk stemning nå. Vi vet at Arsenal er et godt lag og det var en tøff kamp, men vi vant og nå får vi vinterferie. Det er flott på alle måter. 

Mac Allister er ærlig om at Liverpool ikke var det beste laget gjennom hele kampen, men sier at mentaliteten fikk dem gjennom de tøffe periodene. 

– I den første omgangen var de bedre enn oss og hadde gode muligheter, men i den andre omgangen viste vi mentaliteten vår, forsvarte oss når vi måtte og kontret bra. Vi fikk mulighetene og tok dem. 

Under kan du se intervjuet med argentineren. 

Bradley på backen gir konkurranse

Med Trent Alexander-Arnold, Curtis Jones, Jarell Quansah, Bobby Clark og Conor Bradley på banen i løpet av kampen hadde de rødkledde fem akademigutter involvert i den sterke borteseieren. «Macca» er glad på deres vegne. 

– Jeg er så glad på deres vegne, og for supporterne og klubben. De jobber hardt for dette hver dag og dette er en drøm for dem - gratulerer til dem! Det er delvis på grunn av skader, men de fortjener det også. 

Etter Bradleys gode kvarter på backen, kan Mac Allister nå få en ny konkurrent om den dype midtbanerollen i Trent. Scouseren slo innlegget som førte til ledermålet. 

– Vi vet at Trent kan spille hvor som helst på banen, han er en utrolig spiller. Han er utrolig viktig for oss både på og utenfor banen. Conor gjorde det godt også. 

Argentineren ble byttet av banen før timen var spilt. Det var ikke planlagt, men 25-åringen legger ikke skjul på at det var en slitsom time. 

– Vi avtalte det ikke på forhånd, men det er naturligvis ikke enkelt å komme tilbake etter en måned ute av spill. Det ble litt for mye i den første omgangen, jeg kokte, men det er en del av det. Jeg er fornøyd med at jeg fikk noen minutter og at vi vant kampen. 

Nå er det bare å legge beina høyt for Mac Allister og Liverpool, før neste kamp står for tur førstkommende onsdag når Fulham gjester Anfield. 

Konaté tok ansvar og var gigantisk i kapteinens fravær

Spillerbørs og folkebørs etter Arsenal - Liverpool:Konaté tok ansvar og var gigantisk i kapteinens fravær

Den franske kolossen leverte en stor forestilling borte mot Arsenal. Her er vår spillerbørs.

Kommentar Søn. 07.01. 19:28
– Det er vanskelig for Virgil å se ræva ut, men det gjorde han og da sendte vi ham hjem

Klopp om kapteinens fravær– Det er vanskelig for Virgil å se ræva ut, men det gjorde han og da sendte vi ham hjem

Nederlenderen mistet oppgjøret mot Arsenal med sykdom.