Beck med ny og avgjørende assist

Owen Beck fortsetter å levere varene på utlån. Slik gikk det med Liverpools utlånte i helgen.

Bundesliga, Tyskland

Sepp van den Berg, Mainz - spilte hele kampen da Mainz tapte 3-1 borte mot topplaget Stuttgart. Ser mørkt ut for Mainz nå, som står med tolv poeng på 21 kamper og er nest sist.

Championship, England

Fabio Carvalho, Hull - spilte 75 minutter da Hull tapte 1-0 hjemme mot Swansea.

Tyler Morton, Hull - spilte hele hjemmekampen mot Swansea og pådro seg gult kort.

Nat Phillips, Cardiff - fikk sin første kamp fra start for Cardiff. Spilte 83 minutter i 2-0-tapet hjemme mot Preston.

Billy Koumetio, Blackburn - venter på sin debut for Championship-klubben, som før helgen fikk ny hovedtrener.

League One, England

Luke Chambers, Wigan - spilte hele kampen og pådro seg gult kort i 2-1-tapet hjemme mot Exeter.

Calvin Ramsay, Bolton - startet bortekampen mot Northampton, men ble byttet ut i pausen. Kampen endte 1-1.

League Two, England

Harvey Davies, Crewe - tilbake i varmen i Crewe-målet. Holdt nullen to kamper på rad, og i helgen ble Crawley slått 1-0.

Adam Lewis, Newport County - leverte målgivende pasning og spilte hele kampen i 3-0-seieren over Walsall på bortebane.

James Norris, Tranmere - fikk spille noen få minutter som innbytter i 2-1-tapet borte mot Doncaster.

Luca Stephenson, Barrow - startet, men ble byttet ut etter en drøy halvtime etter å ha pådratt seg gult kort da det endte i et 2-0-tap borte mot AFC Wimbledon.

Premiership, Skottland

Owen Beck, Dundee FC - spilte 90 minutter og leverte målgivende pasning på den avgjørende 2-1-scoringen hjemme mot St. Johnstone.

FA-cupen, Skottland

James Balagizi, Kilmarnock - fikk sin debut for Kilmarnock da de slo ut Cove Rangers og kvalifiserte seg til kvartfinalen. 20-åringen kom inn mot slutten av 2-0-seieren.

Super League, Sveits

Dominic Corness, Yverdon - fikk en halvtime som innbytter i 2-1-seieren over Servette.

Eerste Divisie, Nederland

Jakub Ojrzynski, Den Bosch - redusert til andrekeeper, og har ikke spilt siden november.

LaLiga2, Spania

Anderson Arroyo, Burgos - ubenyttet reserve da Ferrol ble slått 2-0 hjemme.

Bundesliga, Østerrike

Vitezslav Jaros, Sturm Graz - blitt førstekeeper for østerrikerne, som tok et sterkt poeng da det endte 1-1 borte mot Red Bull Salzburg.

President of Ireland's Cup, Irland

Marcelo Pitaluga, St Patrick’s Athletic - spilte hele kampen da det endte med 3-1-tap mot Shamrock Rovers i cupfinalen.

Det er ikke bare Xabi Alonso som er i ferd med å få sving på managerkarrieren

Hele den berømte midtbanetrioen til Rafa Benitez har blitt managere, og søndag kveld kunne Javier Mascherano slippe jubelen løs i Venezuela.

Innsikt 12.feb 10:42
– Alle skulle ønske de var i denne situasjonen

Kapteinen tar med seg en viktig seier og tabelltopp inn i en friuke der han håper å få flere spillere tilbake.