Daily Mail: Disney+ i samtaler om Liverpool-dokumentaren

De røde kan tjene gode penger på den mye omtalte dokumentarserien om Jürgen Klopps siste måneder på Anfield.

For et par uker siden kom nyheten om at Liverpool Football Club var i samtaler om å lage en «All or Nothing»-lignende dokumentarserie, som skulle følge Jürgen Klopps siste måneder i sjefsstolen på Anfield.

På onsdag bekreftet også klubben at filmingen av en helt unik dokumentar var i gang på Merseyside. Få dager senere skriver Daily Mail at strømmetjenesten Disney+, som blant annet har rettighetene til Wrexham-serien mange kanskje har sett, er i samtaler om kjøp av dokumentaren.

Ifølge den engelske avisen kan Liverpool tjene rundt £10 millioner på serien.

«Vi har fått opplyst at Amazon avslo muligheten til å kjøre serien på grunn av bekymringer om begrenset tilgang til garderoben. Netflix har også uttrykt usikkerhet, noe som gjør at Disney er favoritter til å sikre seg rettighetene».

Daily Mail skriver videre at Jürgen Klopp, som takket nei til en «All or Nothing»-serie i 2018, kun godkjente prosjektet etter forsikringer om at kamerateamene ikke ville følge spillerne i garderoben eller i private sammenhenger.

HELLIG: Dokumentarserien om Liverpool vil ikke ha fri tilgang til hjemmegarderoben på Anfield.

HELLIG: Dokumentarserien om Liverpool vil ikke ha fri tilgang til hjemmegarderoben på Anfield.

Klopp gleder seg

Det var kanskje litt overraskende at Klopp i det hele tatt takket ja til en slik dokumentar, men kanskje tyskeren ønsker å ha et minne om sin siste tid på Anfield? Han gleder seg i alle fall til å få prosjektet skikkelig i gang.

– Dette blir en dokumentarserie om en fotballklubb uten sidestykke. Nå som dette er min siste sesong tenkte jeg at vi burde gi seerne en sjelden mulighet til å få et innblikk i hva som gjør denne klubben så spesiell: menneskene, fra fansen til spillerne og de som jobber så hardt i kulissene, i en konstant jakt på suksess for Liverpool Football Club.

– Takket være denne nye dokumentarserien vil seerne kunne se det jeg ser hver dag i denne flotte klubben, og forstå disse fantastiske menneskene bedre, sa Liverpool-treneren.

Liverpool Football Club har skrevet dette på sine hjemmesider:

«Den eksklusive produksjonen vil ta en tur gjennom LFCs rike historie, de dype forbindelsene med supporterne, og gi førstehånds innsikt i hva som gjør klubben, både på herre- og kvinnesiden, vellykket både på og utenfor banen. Den vil gi supportere og seere en unik innsikt i klubben og gi et bilde på LFCs historie til et bredere publikum enn noen gang tidligere».

Premieren blir etter 2023/24-sesongen.

Gabriel Jesus ser ut til å rekke kampen, men flere spillere er fortsatt ute av spill

Siste nytt fra motstanderleiren:Gabriel Jesus ser ut til å rekke kampen, men flere spillere er fortsatt ute av spill

Arsenal-sjef Mikel Arteta hadde gode og dårlige nyheter å melde om før dagens storkamp.

Nyheter Søn. 04.02. 10:59
Trent nådde vanvittig milepæl på onsdag – nå er han klar for å ta en ny seier borte mot Arsenal

Trent nådde vanvittig milepæl på onsdag – nå er han klar for å ta en ny seier borte mot Arsenal

Det begynner å bli noen år siden scouseren debuterte på Liverpools førstelag.

Nyheter Søn. 04.02. 09:36