Siste nytt fra motstanderleiren:Gabriel Jesus ser ut til å rekke kampen, men flere spillere er fortsatt ute av spill

Arsenal-sjef Mikel Arteta hadde gode og dårlige nyheter å melde om før dagens storkamp.

Det nærmer seg storkamp på Emirates i ettermiddag, og Mikel Arteta og Arsenal går inn til kampen med en nærmere fullt lag. Det er riktignok et par skader spanjolen helst skulle vært foruten.

Gabriel Jesus, som ryktes å være usikker inn til kampen, vil bli klar, ifølge Gunners-sjefen. Brasilianeren har slitt med kneet gjennom hele sesongen.

– Gabi (Jesus) har spilt og trent med oss hele uken, så han er klar, var det korte svaret.

Det blir riktignok ikke Thomas Partey, som har mistet store deler av sesongen. Ghaneseren har fått et tilbakeslag på skaden sin.

– Han vil ikke være tilgjengelig for oss. Vi vet ikke om det vil ta dager eller uker, men noe har skjedd. Han hadde en kjenning (i samme området som tidligere), og har ikke klart å trene.

Jurrien Timber, Fabio Vieira og Takehiro Tomiyasu er heller ikke med i Arsenals tropp. Mohamed Elneny, som røk ut av Afrikamesterskapet sammen med Mohamed Salah, er tvilsom.

MED?: Det kommer flere rykter om skader på Gabriel Jesus, men Mikel Arteta var klar på at brasilianeren ville bli klar til kamp.

MED?: Det kommer flere rykter om skader på Gabriel Jesus, men Mikel Arteta var klar på at brasilianeren ville bli klar til kamp.

Vil ikke endre for mye

Arsenal, som står med to Premier League-seiere etter 0-2-tapet mot Liverpool i FA-cupen i januar, har begynt å finne formen igjen de siste ukene. Mikel Arteta vil ikke gjøre for store endringer, selv om det endte med tap sist gang de to lagene møttes på Emirates.

– Vi må spille på samme måte som vi gjorde i de to siste kampene mot dem, men vi må være mer effektive når det kommer til å avgjøre kampen. Jeg er veldig spent, og det er alltid kjekt å forberede seg til en kamp mot Liverpool.

– De er gode og dominerer vanligvis alle aspekter i spillet. Vi spiller hjemme, og jeg kjenner på en ekte følelse av positivitet og entusiaisme her, sa spanjolen på fredagens pressekonferanse.

Liverpools motstander har vært gode i toppkampene på hjemmebane denne sesongen. 1-0-seieren mot Manchester City er selvfølgelig et høydepunkt, samtidig som den siste kampen endte med 5-0 mot Crystal Palace.

– Vi vant også mot Liverpool her forrige sesong. Vi har gjort det mange ganger, men i morgen er det en ny kamp, og laget ser klar og forberedt ut. Vi ønsker slike ettermiddager med våre supportere, hvor store utfordringer venter. Dette er en av dem, avsluttet han.

Arsenal - Liverpool sparkes i gang kl. 17.30, og sendes direkte på V Sport PL og Viaplay.

Trent nådde vanvittig milepæl på onsdag – nå er han klar for å ta en ny seier borte mot Arsenal

Trent nådde vanvittig milepæl på onsdag – nå er han klar for å ta en ny seier borte mot Arsenal

Det begynner å bli noen år siden scouseren debuterte på Liverpools førstelag.

Nyheter Søn. 04.02. 09:36
– Alle vet hva som står på spill i en slik kamp

– Alle vet hva som står på spill i en slik kamp

Jürgen Klopp valgte å fokusere på eget lag da han ble spurt om tittelkampen i Premier League.

Nyheter Lør. 03.02. 23:21