– Jeg tror alle klubber vil vurdere Roberto

Tidligere Liverpool-spiller Adam Lallana blir ikke overrasket dersom gamleklubben vurderer hans nåværende manager som Jürgen Klopps etterfølger.

Roberto De Zerbi blir av bookmakerne regnet som en av de store favorittene til å bli Liverpools neste manager når Jürgen Klopp gir seg til sommeren. En som har spilt for både De Zerbi og Klopp er Adam Lallana, og han sier at han ikke blir overrasket dersom Liverpool vurderer italieneren. 

– Jeg tror alle klubber vil vurdere Roberto, sier veteranen ifølge Daily Mail

Mannen som spilte 178 kamper for Liverpool - flesteparten under Klopps ledelse - er full av lovord om sin nåværende sjef i Brighton. 

– I mine øyne er han en av verdens beste trenere. Men vi får se. For øyeblikket er det en dominoeffekt med managere, og de er under press uansett hvor de er. Jeg vet ikke om det er noe som bidrar til å skremme oss bort fra å gå inn i jobben, men det er bare sånn verden er, sier Lallana. 

Sammen med James Milner er han nå blant de mest rutinerte i Brighton-troppen. Klubben fra sørkysten har kommet seg etter en vaklende formperiode, og er oppe på syvendeplass i Premier League etter søndagens 5-0-seier over Sheffield United. De er også klare for åttendedelsfinalen i Europa League og kvartfinalen i FA-cupen. 

Adam Lallana vant Premier League med Liverpool før han forlot klubben i 2020.

Adam Lallana vant Premier League med Liverpool før han forlot klubben i 2020.

De Zerbi kan bli en ettertraktet mann til sommeren som følge av den imponerende jobben han har gjort i Brighton. Bayern München og Barcelona kan i tillegg til Liverpool være blant storklubbene som er på trenerjakt, og under ny sportslig ledelse sitter ikke Erik ten Hag i Manchester United veldig trygt. 

– Fikk en følelse av at det var noe som ikke stemte

Mannen som på mange måter fikk fart på spekulasjonene rundt mange manageres fremtid til sommeren, er Klopp, da han i slutten av januar delte sjokkbeskjeden om at han kommer til å forlate Liverpool til sommeren - to år før kontrakten gikk ut. 

En av dem som ble preget av den nyheten var Lallana, som var med på å vinne Champions League, Supercupen, VM for klubblag og Premier League med de røde. 

– Selv om det gir mening, fikk jeg en følelse av at det var noe som ikke stemte. 

– Jeg hadde samme følelse da Stevie kunngjorde at han skulle forlate Liverpool. Jeg var i klubben på den tiden, og det er merkelig når en så viktig figur forlater klubben. 

– Nå håper jeg han kan ha fire-fem måneder der han kan forberede sin avskjed. Han vil få all den hyllesten han fortjener, og kanskje får de det ekstra løftet de trenger for å vinne et par titler. Vi håper bare ikke det blir Europa League, sier Lallana.

Stilte med elleve ulike nasjonaliteter i bortekampen mot Brentford

Stilte med elleve ulike nasjonaliteter i bortekampen mot Brentford

For første gang i en ligakamp stilte Liverpool med elleve ulike nasjoner fra start.

«Det er veldig få spillere i verden som kan stilne et publikum før han i det hele tatt har vært nær ballen»

Dette skriver avisene:«Det er veldig få spillere i verden som kan stilne et publikum før han i det hele tatt har vært nær ballen»

«The main man» er tilbake, skriver avisene etter 4-1 over Brentford. Med Mohamed Salah i laget kan Liverpool få til en drømmeavslutning på sesongen.

Innsikt 18.feb 13:04