Tre spillere kan bli klare til finalen – fire blir ute lenge

Tre spillere kjemper en kamp mot klokka for å bli klar til søndagens finale.

Jürgen Klopps assistent Pep Lijnders møtte pressen før søndagens Carabao Cup-finale mot Chelsea. Alle var nok spente på hva han ville si om Liverpools pågående "skadekrise".

– Med Dom (Szoboszlai), Darwin (Nunez) og Mo (Salah) må vi vente og se. Vi har to dager til på oss, med dagens økt, morgendagens økt og i den siste økten så vil vi se om de kan være med.

– Det ville vært flott om de kunne bli klare. Med alle de andre tror jeg Jürgen allerede har snakket om. Alisson har en muskelskade, han vil være ute til etter landslagspausen, så det vil ta tid.

– Curtis sin skade sitter høyt på ankelen, og han vil være ute til landslagspausen. Trent vil være ute til etter landslagspausen. Jota vil være ute til over landslagspausen. Etter landslagspausen betyr at vi ikke er helt sikre, forteller Lijnders.

Landslagspausen han snakker om er fra 18. til 26. mars. Dette betyr at vi med sikkerhet ikke kommer til å få se spillere som Alisson, Alexander-Arnold, Jones eller Jota i skjebnekampen mot Manchester City på Anfield 10. mars.

Alvorlige skader

Salah og Nunez kom fra Brentford-kampen med kjenninger, og var ikke aktuelle mot Luton Town. Også Jones og Jota kom fra Brentford-kampen med skader – Jota fikk hele vekten til Christian Nørgaard oppå sitt eget kne og måtte byttes ut før pause, og det skal være snakk om en medial leddbåndskade. Jones skadet seg også etter en duell med Nørgaard. Han måtte byttes ut i første omgang og forlot stadion på krykker og med beskyttelsesstøvel på venstre ankel. Ifølge Linjders har han forstuet ankelen. 

Brentford-kampen kostet altså veldig mye – også Alisson skadet seg i forbindelse med kampen, dog på treningsfeltet i forberedelsene til bortekampen. Han fikk en muskelskade i hamstringen.

Szoboszlai har vært ute siden starten av måneden, etter et tilbakeslag på en hamstringskade. Trent Alexander-Arnold måtte byttes ut til pause mot Burnley 10. februar på grunn av smerter i det samme venstrekneet som holdt ham ute i januar. Det er snakk om en leddbåndsskade i venstre kne.

Stortalent til 10 på børsen

Conor BradleyStortalent til 10 på børsen

Conor Bradley har det vært snakk om lenge. Nå vet alle hva han står for. Liverpools «høyreback-problem» ble løst uten penger, men med tålmodighet.

Kopite 23.feb 10:37
Vinner alltid når van Dijk scorer

Vinner alltid når van Dijk scorer

Virgil van Dijk scoret sitt tredje mål for sesongen.