Kan rekke Arsenal-kampen

Kan den spanske maestroen være med i troppen på søndag?

Vi har ventet i nærmere ett år på at Thiago skal ta på seg Liverpool-drakten igjen, og på søndag kan det kanskje skje. Det tyder i alle fall fredagens bilder fra AXA på.

På LFCs Twitter/X-konto har klubben nemlig publisert en kort video fra dagens trening, og det ser ut til at Thiago har stilt i siktet før toppkampen mot Arsenal. Er det lov å håpe på at spanjolen endelig er klar for spill igjen?

Kostas Tsimikas er også observert i bakgrunnen i Thiago-videoen. Grekeren virker også være nærme spill igjen.

Du kan se videoen fra AXA i vinduet under.

På fredagens pressekonferanse hadde Jürgen Klopp også en dårlig nyhet å komme med, eller? Darwin Nunez, som har vært i knallslag i 2024, kan være ute av spille mot Arsenal.

En liten sidehistorie... jeg vet ikke om Darwin er tilgjengelig eller ikke. Etter 20 minutter (av Chelsea kampen) var det noen som tråkket på foten han. Han hadde veldig vondt, sa Klopp.

– Han forlot stadion i en støttestøvel. Røntgenbildene viste at ingenting er brukket, men vi må se om han klarer å få på seg fotballskoen eller ikke. Vi må vente litt.

Denne videoen fra før fredagens trening forteller en litt annen historie:

Hvis den nevnte trioen er klar for spill på søndag begynner skadesituasjonen virkelig å være på bedringens vei etter en vanskelig måned.

Joel Matip (resten av sesongen), Stefan Bajcetic (i løpet av februar), Mohamed Salah (usikkert), Ben Doak (april) og Wataru Endo (sannsynligvis i midten av februar) er ikke tilgjengelig for de røde.

Det heteste navnet i Liverpools jakt på ny sportsdirektør

Det heteste navnet i Liverpools jakt på ny sportsdirektør

Snakket med sportsdirektøren allerede i fjor, og det er gode grunner til å tro det vil vil skje igjen.

Innsikt Fre. 02.02. 12:40
Roman Haug er Women’s Super Leagues beste duellspiller

Roman Haug er Women’s Super Leagues beste duellspiller

Den norske stjernespissen biter bra fra seg i luftduellene for Liverpool denne sesongen.

Nyheter Fre. 02.02. 15:02