Bekreftet: Gomez er tatt med i Englands landslagstropp

26-åringen får tillit på landslaget etter en fantastisk sesong i Liverpool.

Onsdag ettermiddag begynte flere engelske medier å melde om at Joe Gomez, som ikke har vært i en landslagstropp siden oktober 2020, ville bli tatt ut når Gareth Southgate bekreftet sitt mannskap torsdag.

Nyheten kom kanskje ikke som en stor overraskelse for oss Liverpool-supportere, som har sett 26-åringen levere den ene gode prestasjonen etter den andre siden sesongstart i august.

Torsdag ettermiddag kom bekreftelsen:

Skader og lite spilletid

Det er merkelig at Englands landslagssjef, Gareth Southgate, ikke har hatt bruk for en spiller som Joe Gomez de siste tre årene, men det er ikke bare hans feil at det har blitt slik.

Etter gullsesongen i 2019/20 har han slitt med store skadeproblemer og lite spilletid under Jürgen Klopp, men alt har endret seg de siste åtte månedene.

Han startet sesongen på midtstopperplass, før han ble flyttet over til høyre- og venstreback utover høsten. Den siste tiden har han også spilt et par kamper på midtbanen. I tillegg til det, har han også vært på banen i så godt som samtlige kamper.

En slik allsidig spiller, som attpåtil er i sin livs form i karrieren, kunne ikke utelates ved denne anledningen. Kan det også bli en plass i EM-troppen til sommeren? Tiden vil vise, men ingen hadde fortjent det med enn Gomez.

– Det var helt vilt! Min bror kom bort til meg og sa: «Du har fått mamma og pappa til å grine!»

Jarell Quansah:– Det var helt vilt! Min bror kom bort til meg og sa: «Du har fått mamma og pappa til å grine!»

Jarell Quansah snakker ut om ligacuptriumfen og hvorfor han valgte å spille for Liverpool i et ferskt intervju med The Athletic.

2007-modellen kan få sin debut mot Sparta Praha i kveld

2007-modellen kan få sin debut mot Sparta Praha i kveld

En kombinasjon av skader, et godt utgangspunkt og problemer med registrering kan ende med debut for 17 år gamle Carter Pinnington.

Innsikt 14.mar 12:00