Cupeventyret er over etter skuffende hjemmetap

Liverpool FC Women hadde en gylden mulighet til å nå semifinalen, men skuffet stort hjemme mot Leicester.

Liverpool FC Women - Leicester Women 0-2 (0-1), Women's FA Cup: En positiv sesong for Liverpool så langt kunne blitt enda bedre da de røde hadde muligheten til å ta seg til semifinalen i FA-cupen, men det endte i stedet med en skuffende exit i kvartfinalen hjemme mot Leicester lørdag. 

De røde var favoritter til å ta seg til semifinalen for første gang siden 2017 på Prenton Park, men det var bortelaget som fant veien til mål, og som til slutt kontrollerte inn seieren. Èn scoring i hver av omgangene var nok for gjestene, som nå bare er ett hinder unna finalen på Wembley. 

Liverpool var nære scoring ved flere anledninger, blant annet da Marie Höbinger traff stolpen, men det ville seg ikke. Sophie Román Haug spilte en snau time på topp for de røde, men fikk ifølge rapportene aldri de store mulighetene til å score. 

For Liverpools del dreier resten av sesongen nå om å fortsette den gode formen de har vist i Women's Super League. Der kjemper Matt Beard sitt lag om fjerdeplassen med rival Manchester United. Klarer de det, vil sesongen som helhet bli sett på som en opptur, selv om vi gjerne skulle hatt et cupeventyr å se frem til.

Følgende lag spilte lørdagens kamp:

Laws - Koivisto (Parry fra 81), Clark (Lawley fra 68), Fahey, Fisk, Matthews - Kearns, Lundgaard, Höbinger - Enderby (van de Sanden fra 68), Román Haug (Kiernan fra 57).