«Du kan forlate Liverpool, men Liverpool forlater aldri deg»

Jürgen Klopp skriver blant annet om forrige helgs legendeoppgjør i sin spalte i kampprogrammet til oppgjøret mot Brighton.

Jürgen Klopp trekker blant annet frem den spennende sesonginnspurten vi har i vente, Brighton som en tøff motstander og forrige helgs legendeoppgjør mot Brighton i dagens kampprogram. Her kan du lese teksten i sin helhet: 

«Nå er vi inne i de siste månedene av sesongen, og selv om det blir færre og færre kamper har vi veldig mye å spille for. Å ankomme denne delen av sesongen i posisjonen vi er i, er ikke så verst. Nå må vi bare konsentrere oss om å få maks ut av mulighetene vi har gitt oss selv». 

«En av de mulighetene glapp da vi røk ut av FA-cupen mot Manchester United like før landslagspausen. Det var en skuffende dag og du finner ingen her som vil argumentere for noe annet. Men samtidig burde det også være en påminnelsene om alle utfordringene vi hadde kommet oss gjennom frem til det tidspunktet». 

«Å tape kamper er aldri en hyggelig opplevelse. Det er derfor man gjør alt man kan for å unngå at det skal skje. Men dessverre er det noe som hører med i profesjonell fotball, og da må man bare bruke nederlagene som motivasjon til å slå tilbake på en best mulig måte». 

Vanskelig motstander

«Hvis vi har den viljen, noe jeg ikke er i tvil om at vi har, kan et nederlag avslutte ett kapittel, men samtidig være starten noen nye. Det er målet vårt i dag». 

«Samtidig vet vi at vi møter en motstander som alltid er vanskelig å spille mot. Under Roberto De Zerbi har Brighton vist at de er vanskelige for oss å hamle opp med, og det har jeg stor respekt for. Jeg har sagt før at hvis du elsker fotball, så må du ha sansen for den fotballen Brighton spiller under De Zerbi, og det står jeg for».

«Forrige gang vi spilte mot dem var i oktober, og det var en kamp som kunne gått begge veier. Vi hadde en vanskelig start, men jobbet oss inn i kampen og kunne vunnet etter at vi tok ledelsen. Men kampen var åpen og Brighton utliknet, så det var en dag med blandede følelser». 

«Det som var helt sikkert var at det var en ordentlig intens kamp, og vi kan forvente mer av det samme i dag». 

Fin opplevelse på legendekamp

«Ved siden av det som skjer på banen for oss vil jeg benytte anledningen til å trekke frem to grupper som har benyttet landslagspausen til noe konstruktivt».

«Den første gruppen er Liverpools legendelag. Jeg fikk møte spillerne før deres kamp mot Ajax forrige helg, og det er jeg glad for ettersom de sørget for en minneverdig prestasjon da de snudde kampen fra 0-2 til 4-2». 

«Det som kom frem da jeg møtte dem var hvor sterkt bånd de fremdeles har til Liverpool FC. Det er noe av det jeg elsker med denne klubben. Du kan forlate Liverpool, men Liverpool forlater aldri deg. Jeg så det hos Sven-Göran Eriksson også, som åpenbart satte pris på opplevelsen. Det å få møte Sven var et av sesongens øyeblikk for meg, og nå som han kan si at han er en tidligere Liverpool-manager, tar han med seg vår kjærlighet». 

«Den andre gruppen er March of the Day-deltakerne som fullførte en 286 kilometer lang gåtur til støtte for folk med ALS. Det var fotball på sitt beste - tidligere spillere som kom sammen for å vise sin støtte for Stephen Darby, Marcus Stewart og andre er flott i seg selv. Men på toppen av det hele hadde du fotballstadioner på veien som åpnet dørene og sine hjerter for alle involverte»·

«Det at Anfield var siste destinasjon var en ære og et privilegium for oss, men alle involverte stadioner viste fotballen på sitt beste. Det er noe vi alle kan ta inspirasjon fra». 

– Alexis er akkurat den spilleren jeg håpet han skulle være

– Alexis er akkurat den spilleren jeg håpet han skulle være

Jürgen Klopp hyller sommerens røverkjøp fra Brighton.

Nyheter 31.mar 11:17
Nærmest enstemmig om hvem som bør starte dagens kamp

Nærmest enstemmig om hvem som bør starte dagens kamp

Leserne har en soleklar foretrukket førsteellever mot Brighton.

Velg lag 31.mar 12:11