EM-drømmen knust for Tsimikas

Grekeren skulle nok ta Hellas sitt femte straffespark, men det fikk han aldri mulighet til...

Det er mange Liverpool-spillere som skal i aksjon tirsdag kveld, men ingen hadde en viktigere kamp foran seg enn Kostas Tsimikas.

Venstrebacken spilte nemlig om EM-plass mot Georgia, og det endte på verst tenkelig vis. Etter 120 målløse og sjansefattige minutter var det duket for straffespark i Tbilisi.

Jubelen var enorm blant hjemmesupporterne da Anastasios Bakasetas bommet på det første greske straffesparket, før det ble helt stille da Georgias tredje ble satt utenfor mål.

Muligheten for en snuoperasjon var dermed tilstede, men da Georgios Giakoumakis også bommet, sikret Georgia sin første billett til et stort mesterskap.

Hvem skal til Tyskland?

De fleste Liverpool-spillerne har allerede sikret seg EM-plass i Tyskland etter at kvalifiseringen var over i høst.

Virgil van Dijk og Cody Gakpo skal naturligvis representere Nederland, mens Ryan Gravenberch har en liten sjanse til å være med. 21-åringen er ikke tatt ut til landskampene i mars.

Ibrahima Konate er bankers i Frankrikes tropp. Midtstopperen er i samme gruppe som midtstoppermakker van Dijk og Nederland. 

Joe Gomez og Trent Alexander-Arnold forventes også å være med for England. Her har Curtis Jones og Harvey Elliott en liten mulighet til å være med, men det er per nå usannsynlig.

Diogo Jota er for øyeblikket skadet, men portugiseren skal være klar igjen lenge før EM er i gang. 27-åringen er 100 prosent i Portugals tropp.

Ungarn-kaptein Dominik Szoboszlai skal også spille EM med sitt landslag. Viteszlav Jaros, som er på utlån til Sturm Graz, kan bli en del av Tsjekkias tropp.

Ukraina, Island, Wales og Polen skal spille om hvem som tar de to siste plassene i mesterskapet i kveld.

Ungguttenes gjennombrudd har gitt en enorm prisvekst i Liverpool-stallen

Ungguttenes gjennombrudd har gitt en enorm prisvekst i Liverpool-stallen

Jarell Quansah og Conor Bradley er to av flere Liverpool-spillere som har økt markant i markedsverdi denne sesongen.

Nyheter 26.mar 19:54
Englands u-landslag fylles opp av Liverpool-spillere

Englands u-landslag fylles opp av Liverpool-spillere

De røde har ti spillere (med Joe Gomez) på oppdrag for «The Three Lions» i mars.

Nyheter 26.mar 17:02