Flere utlånte i aksjon på langfredag: I kamptroppen for første gang på en måned

Calvin Ramsay venter fremdeles på sine første minutter siden midten av februar.

Calvin Ramsays låneopphold i Bolton i League One har vært et mysterium så langt.Etter at lånet ble bekreftet den 29. januar, har Ramsay bare vært på banen i fire kamper (130 minutter). Den siste opptredenen kom mot Charlton den 17. februar, og forrige gang han var med i en kamptropp var mot Cambridge United tre dager senere. 

Fredag var han endelig tilbake på benken da Bolton, som er i ujevn form, møtte Stevenage på bortebane. Ramsay ble sittende på benken gjennom hele kampen som endte målløst, og Bolton tapte terreng til Derby i kampen om opprykk til Championship.

Vi har ikke fått noen forklaring på hvorfor Ramsay har vært så lite involvert. Manager Ian Evatt har ikke kommentert spilletiden til Ramsay, og da vet vi ikke om det er på grunn av skade eller noe annet. Ramsay hadde også et mislykket opphold i Preston i høst. 

Full runde

Langfredag er det full runde i English Football League, og flere av Liverpools utlånte har vært i aksjon. Noen stor dag ble det imidlertid ikke for de unge og lovende. 

Fabio Carvalho spilte hele kampen og Tyler Morton fikk en halvtime som innbytter da Hull gikk på et overraskende 2-0-tap hjemme mot Stoke. Tidligere Liverpool-spiller Ki-Jana Hoever scoret for gjestene. Hull er ute av form og ser ut til å sakke akterut i kampen om en playoffplass i Championship. 

Playoff blir det nok heller ikke for Nat Phillips og Cardiff. Stopperen bidro til å gi waliserne et løft etter at han kom til klubben i januar, men nå har de gått på to strake tap etter at Sunderland ble for sterke med 2-0 fredag. 27-åringen har likevel levert solide prestasjoner i midtforsvaret. 

Phillips spiller fast for Cardiff, men det samme kan ikke sies om Billy Koumetio i Blackburn. Han står foreløpig med 49 minutter som innbytter siden utlånet i januar, og det er på U21-laget han har fått mest spilletid.

Tar vi turen ned i League One ser vi at Luke Chambers fikk en halv omgang som innbytter for Wigan på fredag. Backen har vært på landslagssamling denne uken og var trolig ikke klar til å spille 90 minutter. 

I League Two fikk ingen av Liverpools utlånte spillere være på banen fredag. James Norris og Adam Lewis var ikke i troppen til henholdsvis Tranmere og Newport, mens Harvey Davies satt på benken for Crewe.

– Premier League mister en av de beste managerne i verden

– Premier League mister en av de beste managerne i verden

Roberto De Zerbi, som seiler opp som en av de heteste kandidatene til å ta over etter Klopp, synes det er synd at tyskeren drar.

Nyheter 29.mar 17:18
– Curtis er tilbake i trening, men jeg vet ikke om han blir klar til søndag

Skadeoppdatering fra Klopp:– Curtis er tilbake i trening, men jeg vet ikke om han blir klar til søndag

Jürgen Klopp kom med oppløftende nyheter på skadefronten.

Nyheter 29.mar 15:26