– Jeg kommer til å savne spillerne, men det som skjer nå vil ikke endre avgjørelsen min

Jürgen Klopp fikk spørsmål om han kunne la seg friste til å ombestemme seg, nå som han har sett hvor godt det gror på akademiet.

Det har vært noen utrolige uker for Liverpool FC. Med en helt vanvittig lang skadeliste har Jürgen Klopp klart å manøvrere seg gjennom tøffe kamper, beholdt tabelltoppen i Premier League, vunnet ligacupen og tatt seg videre til kvartfinale i FA-cupen.

Det med hjelp av flere unge spillere som mange trolig kun hadde sett noen klipp av for noen uker tilbake.

Om noe som helst kan få Klopp til å ombestemme seg og gå bort fra avgjørelsen om å forlate klubben til sommeren har blitt diskutert en del, og på fredagens pressekonferanse fikk han spørsmål om denne nye generasjonen unge talenter kunne være noe som fikk han på andre tanker.

– Det handler ikke om det. Jeg elsker alle spillerne og kommer til å savne dem. De unge spillerne viser at det er en lovende fremtid i klubben, og det er viktigere enn noe annet, sier Klopp.

– Jeg kommer til å savne dem, og vil følge dem, men som jeg har sagt fem millioner ganger: det handler ikke om hva jeg vil, det handler om hva som er det rette å gjøre. Derfor gjør jeg det.

– Ikke fordi jeg misliker noen spillere og vil dra av den grunn, men at det nå kommer yngre spillere som jeg liker bedre og at jeg derfor bør bli, nei slik er det definitivt ikke.

Fellesbildet på AXA

Torsdag dukket det opp et bilde på sosiale medier av Klopp sammen med alle de ansatte på AXA Training Centre bak ligacuptroféet.

Se bildet her:

Klopp snakket om bildet på pressekonferansen sin.

– Torsdag var en flott dag, da vi tok bilde med hele støtteapparatet. Det er noe vi vanligvis gjør når vi vinner et trofé, at vi tar et bilde med de ansatte. Jeg ikke hvorfor vi ikke alltid har gjort det, men her gjorde vi det med alle de ansatte på akademiet i tillegg. Det var mange som var her for bildet, og det var flott.

– Jeg ønsket at alle skulle kjenne på det og forstå hvilken rolle de har spilt i hele historien, så det var veldig kult.

Nottingham Forest - Liverpool spilles lørdag kl. 16.00, og vises på V Sport PL og Viaplay.

– Jeg kunne ikke spilt slik uten tannbeskytteren

– Jeg kunne ikke spilt slik uten tannbeskytteren

Wataru Endo forklarer hvorfor tannbeskytteren er så viktig for ham.

– Det er mange lag som har fått det tøft på City Ground

– Det er mange lag som har fått det tøft på City Ground

Liverpool skal tilbake til en stadion der det ble tap forrige sesong.