– Det er mange lag som har fått det tøft på City Ground

Liverpool skal tilbake til en stadion der det ble tap forrige sesong.

I oktober 2022 tapte Liverpool 1-0 på City Ground, i en kamp der den tidligere røde Taiwo Awoniyi scoret kampens eneste mål ti minutter etter pause.

Siden den gang har Forest byttet manager, og Steve Cooper er blitt erstattet av Nuno Espirito Santo. Awoniyi er trolig fortsatt den største trusselen, og har scoret seks mål på 15 ligakamper i en sesong der han har mistet lange perioder på grunn av lyskeoperasjon.

Klopp forteller at han ser frem til kampen, og forventer at det blir tøft.

– Jeg vil si at Nottingham er et flott sted å spille fotball, men det er også vanskelig. Det har vært tøft og blir tøft i morgen. Situasjonen de er i er ganske lik vår, med at de må vinne fotballkamper for å nå målene sine. På samme måte som vi ikke kan, så kan heller ikke de sløse bort tid eller kamper. Så det er motstanden vi forventer å møte, sa Klopp på fredagens pressekonferanse.

– De gjorde noen endringer i forrige kamp, der Callum Hudson-Odoi ikke startet. Jeg vet ikke om han ble hvilt, men han kom inn så kanskje ikke. Vi vet sånn ca hvem vi skal forvente at starter, og utenom det så er vi i øyeblikket i en fase der vi forbereder oss.

Forventer kontringer

Etter at Everton fikk tilbake fire av de ti poengene de ble trukket, er Forest nå laget som ligger like over streken. De har fire poeng ned til Luton.

– Vi kan se på motstanderen og gjøre analysen vår, det er klart, men den store utfordringen vår er å finne ut hvem som kan spille etter alle kampene vi har spilt og slike ting. Det handler alltid om oss før kampene, for vi krever ulike ting i kampene. Denne gang enda litt mer enn i andre kamper. Når vi finner ut av det, kan vi snakke om resten.

– Det kommer til å bli en tøff, tøff utfordring, det er 100 prosent sikkert. Du kunne se at Newcastle, Aston Villa og selv Arsenal fikk det vanskelig. Det er ikke bare trusselen på kontringer, men de er veldig gode der med Awoniyi, Anthony Elanga, Morgan Gibbs-White, Hudson Odoi eller Divock Origi. Med hurtigheten kan de være direkte, og de setter opp laget sitt litt på den måten.

Det gledelige for Klopp, er at både Alexis Mac Allister og Wataru Endo kan være tilbake og gi forsvaret litt ekstra beskyttelse.

– Det er veldig viktig for oss at vi beskytter forsvaret, og kontrollerer kampen slik at vi sørger for at vi også kontrollerer den delen av spillet. Slik er fotballen, og jeg ser frem til det. Vi ønsker å spille kampen, er glade, skal gjøre det der, og det vil definitivt bli en flott atmosfære, så la oss gi det et forsøk.

Nottingham Forest - Liverpool spilles lørdag kl. 16.00, og vises på V Sport PL og Viaplay.

– Jeg kunne ikke spilt slik uten tannbeskytteren

– Jeg kunne ikke spilt slik uten tannbeskytteren

Wataru Endo forklarer hvorfor tannbeskytteren er så viktig for ham.

Nå ser det lysere ut på skadefronten - sett opp ditt lag mot Forest her!

Nå ser det lysere ut på skadefronten - sett opp ditt lag mot Forest her!

Her kan du velge ditt lag mot Nottingham Forest.

Velg lag Fre. 01.03. 14:47