Liverpool sendte brev til Egypt og fikk ikke responsen de håpet på

Det høres ikke ut som det er god stemning mellom partene. Egypt skal spille landskamp mot New Zealand i slutten av mars – og der forventes Salah.

Siden Liverpools kamp mot Newcastle 1. januar, har Mohamed Salah spilt én omgang med fotball for de røde. De 45 minuttene kom borte mot Brentford, i en kamp der Salah hadde målgivende og scoret, før han dessverre slo opp igjen skaden sin.

Han mistet også lørdagens kamp mot Nottingham Forest, og har mistet tolv kamper i 2024 på grunn av Afrikamesterskapet og skader.

Jürgen Klopp kunne komme med gledelige nyheter på fredagens pressekonferanse, og det var at 31-åringen etter planen skulle trene igjen neste uke. Paul Joyce i The Times har meldt at gigantoppgjøret med Manchester City på Anfield neste søndag er målet for comeback for klubbens toppscorer.

Avslag fra Egypt

I slutten av mars er det landslagspause, der Egypt skal spille mot New Zealand i en privatlandskamp i Abu Dhabi.

Ifølge Yallakora har Liverpool FC sendt et brev til det egyptiske fotballforbundet og bedt om at angriperen utelates fra den troppen. Nå er de fått svar, ifølge nettstedet, og det er ikke svaret de håpet på. 

«Vi har allerede mottatt et brev fra Liverpool om å utelate Mohamed Salah for den kommende landslagssamlingen. Det er fortsatt for tidlig å ta en avgjørelse i den saken, og dersom Mohamed Salah spiller i noen kamper før landslagssamlingen starter, kommer vi til å inkludere ham i troppen», heter det i en uttalelse fra det egyptiske fotballforbundet.

«Han vil bli undersøkt, og hvor klar han er vil bli vurdert av det medisinske støtteapparatet til Egypts landslag», står det videre.

Dersom Salah spiller i kampene mot City, Sparta Praha eller Manchester United i FA-cupen, blir det landslagsspill, og Liverpool får ingen tjenester fra Egypt.

TIL ABU DHABI: Mohamed Salah må spille privatlandskamp dersom han er frisk.

TIL ABU DHABI: Mohamed Salah må spille privatlandskamp dersom han er frisk.

Dårlig stemning

Det ble veldig dårlig stemning da Salah valgte å returnere til Merseyside og AXA Training Centre for å få behandling for hamstringskaden han fikk i gruppespillet i Afrikamesterskapet.

Kritikken haglet fra alle kanter.

Siden Egypts fiaskomesterskap fikk landslagssjefen Rui Vitoria sparken, og ble erstattet av Ibrahim Hassan og hans tvillingbror Hossam Hassan, som er ny teknisk sjef for landslaget. Han var en av Salahs fremste kritikere for valget om å returnere til Liverpool.

– Dersom Salah føler at han må reise, så bør han reise og ikke returnere til landslaget igjen, for skaden er ikke stor. Han trenger fysioterapi, og det har han tilgang til med landslaget, uttalte han i januar.

– Dersom jeg var Egypt-sjef, og han fortalte meg at han ville reise til Liverpool, så ville jeg bedt han om å bli værende der, for vi har andre kapable spillere på landslaget. Salah er en av de beste individuelle spillerne som har oppnådd ting for Egypt på verdensbasis, men landslaget er viktig for alle. Selv om du er skadet og ikke kan spille, så spiller du en viktig rolle både teknisk og moralsk.

– Hahaha! Jeg ville ikke sunget en slik sang og fyrt opp Darwin

Liverpool har aldri scoret et senere vinnermål i Premier League– Hahaha! Jeg ville ikke sunget en slik sang og fyrt opp Darwin

Nottingham Forest-fansen hadde ikke lært av andre lag før seg, og sang «just a shit Andy Carroll». Det straffet seg.

En kan komme veldig langt med et solid forsvar og en gal, gal spiss!

Spillerbørs etter Forest - LiverpoolEn kan komme veldig langt med et solid forsvar og en gal, gal spiss!

Her er vår spillerbørs etter Liverpools kamp på City Ground.

Kommentar Lør. 02.03. 17:58