Sky Sports: Ingen tegn til Salah, Nunez eller Szoboszlai

Liverpool-trioen var ikke å se på Wembley få timer før finalen sparkes i gang.

Søndag formiddag ankom Jürgen Klopp og Liverpool-troppen Wembley, og ifølge Sky Sports-journalist Vinny O'Connor, som også er på plass, var verken Mohamed Salah, Dominik Szoboszlai eller Darwin Nunez å se sammen med resten av spillerne.

«Vi har noen nyheter angående Liverpool-troppen. Mohamed Salah, Darwin Nunez og Dominik Szoboszlai var ikke med Liverpool-gruppen da de kjente på Wembley-gresset. Vi vet ikke hva det vil ha å si for Jürgen Klopps oppstilling, men vi vil komme tilbake med mer så fort vi har noe», sier han fra utenfor Wembley.

Du kan se oppdateringen fra Sky Sports under.

Ikke bekreftet

Liverpool Football Club har ikke kommet med en offisiell bekreftelse på om trioen er ute av kampen eller ikke. Det gjelder også i de engelske avisene, så per nå er det mer snakk om spekulasjoner enn fakta.

Pep Lijnders kom med denne oppdateringen på fredag:

– Med Dom (Szoboszlai), Darwin (Nunez) og Mo (Salah) må vi vente og se. Vi har to dager til på oss, med dagens økt, morgendagens økt og i den siste økten så vil vi se om de kan være med.

Det vil sannsynligvis komme flere rykter om Liverpool-spillerne i timene før kamp, men den endelige bekreftelsen vil ikke komme før 15.00. Da publiseres lagoppstillingene.

Ligacupfinalen mellom Liverpool og Chelsea starter 16.00 og sendes direkte på TV3+ og Viaplay.

Dette sier Jürgen Klopp før ligacupfinalen

Dette sier Jürgen Klopp før ligacupfinalen

Liverpool-treneren har 4-1-seieren fra januar i bakhodet, men vet samtidig at dagens kamp vil bli helt annerledes.

Chelsea kan få problemer med UEFA dersom de vinner finalen

Chelsea kan få problemer med UEFA dersom de vinner finalen

Vinneren av Carabao Cup får en plass i kvalifiseringsrunden i Europa Conference League. Det kan by på problemer for Chelsea.

Innsikt 25.feb 10:01