Liverpools 1-0-scoring får konsekvenser for Paul Tierney

Helgens hoveddommer blir ikke å se på gressmatten i den 28. serierunden.

Saken oppdateres.

Paul Tierney, som dømte Nottingham Forest - Liverpool i helgen, er ikke satt opp til å dømme en kamp i Premier League i den 28. serierunden (til helgen igjen). Det melder flere engelske medier, inkludert Liverpool Echo.

Bakgrunnen for utelatelsen skal være dommerens avgjørelse et par minutter før 1-0-scoringen til Darwin Nunez lå i nettmaskene. Da gikk Ibrahima Konate ned etter en slags karatespark inne i femmeteren, men Forest hadde i utgangspunktet ballen da Tierney stoppet spillet.

Ifølge regelboken skal da det angripende laget ha ballen tilbake, men i stedet ble den droppet til Caoimhin Kelleher. I etterkant har avgjørelsen blitt sterkt kritisert av tidligere dommere og i diverse fotballstudioer. Det var også sterke reaksjoner på gressmatten, hvor blant annet Forest sin førstelagstrener Steven Reid og eier Evangelos Marinakis konfronterte Tierney.

«Kilder nær Professional Game Match Officials insisterer på at Tierney ikke er vraket. Dommeren er i en gruppe som regelmessig bytter mellom å dømme kamper og å være VAR», skriver Echo.

Michael Oliver er forøvrig satt opp som hoveddommer i Liverpool - Manchester City til helgen. David Coote er satt opp som fjerdedommer, med Stuart Attwell i VAR-rommet.

– Jeg visste at noe kom til å skje

– Jeg visste at noe kom til å skje

Bobby Clark var middels fornøyd med egen prestasjon i første Premier League-kamp fra start.

Jürgen Klopp er best i Europa på å påvirke kamper fra benken

Jürgen Klopp er best i Europa på å påvirke kamper fra benken

Når det butter imot på banen, er det godt å kunne kalle på innbytterbenken.

Innsikt Man. 04.03. 14:11