Pochettino brukte ikke avgjørelsene som unnskyldning

Paul Tierney er sjelden en populær mann når Liverpool spiller, men etter onsdagens kamp var det Chelsea-fansen som var mest misfornøyd.

Det var nok mange som ble litt ekstra bekymret da de så at det var Paul Tierney som var satt opp som hoveddommer i onsdagens kamp mellom Liverpool og Chelsea.

Det finnes ingen annen dommer med flere episoder og kontroverser med Jürgen Klopp enn Tierney, men slik var det ikke på Anfield på torsdag.

Det var to situasjoner med Virgil van Dijk, én på Conor Gallagher, og én på Christopher Nkunku, der Chelsea følte at de ble snytt for straffespark. Spesielt situasjonen med Nkunku er en man kanskje ville forvente at ble gitt, med VAR og måten det er blitt brukt på, men ikke denne gang.

Tierney lot spillet gå videre, og VAR gikk ikke inn for å endre på avgjørelsen. Tierney ga også Chelsea-kaptein Ben Chilwell gult kort for filming, uten for store protester.

Ingen unnskyldning

Det var en strålende forestilling av Liverpool onsdag kveld, med fire mål, fire stolpetreff, og en rekke store sjanser til å score flere, men avgjørelsene til Tierney fikk mye oppmerksomhet i etterkant, både på Viaplay, Match of the Day på BBC og hos andre som gikk gjennom kampen.

På sosiale medier var det også mye snakk om at Liverpool hadde fått dommerhjelp, fra journalister, Chelsea-supportere, og supportere av andre lag som kanskje frykter de røde litt ekstra nå på toppen av tabellen.

En som ikke ville bruke tid på det, var Mauricio Pochettino. Chelsea-manageren var opprørt under kampen, og fikk et gult kort for protester, men etter kampen var det et ikke-tema.

– Jeg mener det ikke er poeng i å finne unnskyldninger. Prestasjoner var ikke bra nok fra oss, og de fortjente å vinne. De var bedre enn oss, sa Pochettino til TNT Sports etter kampen.

– Vi presterte ikke slik vi ønsket, og i denne type kamp må du si «bra jobba, Liverpool».

Det er bare litt over tre uker til lagene møtes igjen, i ligacupfinalen på Wembley 25. februar.

– I finalen må vi kunne konkurrere på en annen måte. Dersom vi spiller slik vi gjorde her, så kommer det helt sikkert til å bli samme resultat. For oss handler det om å lære, og vi møter et lag som er på toppen, presterer jevnt, og alltid kjemper om de største troféene, sa argentineren.

Om Boehly byr 250 millioner pund for Bradley før vinduet stenger på torsdag: svar nei

Spillerbørs etter Liverpool - Chelsea 4-1Om Boehly byr 250 millioner pund for Bradley før vinduet stenger på torsdag: svar nei

Her er vår spillerbørs etter utklassingen av Chelsea, og her fikk vi behov for hele skalaen.

Kommentar 31.jan 23:13
Nottingham Forest gjorde et sent forsøk på å hente Kelleher - endte til slutt opp med en annen målvakt

Nottingham Forest gjorde et sent forsøk på å hente Kelleher - endte til slutt opp med en annen målvakt

Liverpool fikk et sent bud på Caoimhin Kelleher fra Nottingham Forest, men det var et stykke unna hva de rødkledde ønsket seg.